• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İzmir 21 °C

Kobi'lere Güvenlik

Kobi'lere Güvenlik
InfoNet’in distribütörlüğünde piyasaya sunulan Websense Express, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilmiş basit ve hesaplı bir çözüm. Basitliği yanı sıra fonksiyonelliğinden de ödün vermeyen Websense Express

KOBİ’LERE 30 DAKİKADA KOMPLE GÜVENLİK

InfoNet’in distribütörlüğünde piyasaya sunulan Websense Express, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilmiş basit ve hesaplı bir çözüm. Basitliği yanı sıra fonksiyonelliğinden de ödün vermeyen Websense Express, segmentinin en iyisi olma özelliğini taşıyor. Websense Express, filtrelemeden raporlamaya kadar bütün özellikleri ile 30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kurulabiliyor.
KOBİ’lere Bandwith israfı, web üzerinden zararlı kodların gelmesi, personel verimliliği ve raporlama gibi ihtiyaç duydukları tüm alanlarda cevaplar sunan Websense Express, diğer Websense ürünlerinde de bulunan 90+ URL filtreleme kategorisinin aynısına sahip olup, bandwith, verimlilik, web güvenliği ve raporlama konusunda benzersiz çözümler sunar.
Websense Express, URL filtreleme özelliklerinin yanında 30 farklı protokolü ”signature”larına göre tanıyıp kontrol edebilme özelliklerine de sahiptir. Ayrıca, diğer protokoller içinde port bazlı tanımlamalar yapabilme imkanı da sunuyor. Çözüm aynı zamanda raporlama için MSDE yi kullandığından ekstra makine ve database’e ihtiyaç duyulmaz ve raporlamadan kaynaklanacak masrafları da minimize eder.
KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış bu ürün, verimliliği arttırırken Web güvenliği konusunda da pro-aktif bir koruma sağlıyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894