• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İzmir 15 °C

Kolonya Cumhuriyeti İçin Geri Sayım Başladı

Kolonya Cumhuriyeti İçin Geri Sayım Başladı
KOLANYA CUMHURİYETİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

KOLANYA CUMHURİYETİ 22 NİSAN'DA SİNEMALARDA... 

Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi 

Milyonları ekran başına kilitleyen mizah programı “Güldür Güldür Show” yazar ekibinin kaleminden kahkaha dolu bir film, vizyon için gün sayıyor. Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in başrollerini paylaştığı 'Kolanya Cumhuriyeti' adlı filmin kadrosunda; Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut gibi deneyimli oyuncular da  yer alıyor. 

KAHKAHA TUFANI ESTİRECEK 
BKM'nin yapımcılığını üstlendiği;  bilimkurgu-komedi türündeki yapıtın ilk fragmanı büyük beğeni toplarken, sinemaseverler heyecanla vizyona gireceği tarihi bekliyor. Beyazperdede kahkaha tufanı estirmeye hazırlanan 'Kolonya Cumhuriyeti'  21 Nisan'da izleyicisi ile buluşacak. 

BEŞ BİN NÜFUSLU BELDE BİR ANDA ÜLKE OLUNCA... 

Güldür Güldür’ün gizli kahramanlarından Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu şöyle:  “Başbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile yaptığı istişareler sonrası şaşalı bir karşılama töreni hazırlayan Peker, bu törenin kontrolünü kaybeder ve 5000 nüfuslu belde bir anda ülke olmak zorunda kalır. Hem de Amerika ile savaşa girmiş bir ülke. Peker Mengen, istemeden evlendiği karısı Mualla ve danışmanları bir yandan Amerika ile uğraşırlarken, bir yandan da yeni bir ülke kurmanın zorluklarını tadacak, bu yolda bir uzaylının yardımını bile alacaklardır.” 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894