• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İzmir 27 °C

Kulüp İstanbul Saran'ı Ağırladı..

Kulüp İstanbul Saran'ı Ağırladı..
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
KULÜP İSTANBUL SAADETTIN SARANI AĞIRLADI..
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Baykan Kombi Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kan' ın Başkan Yardımcısı Olduğu Genç İş Adamları’nın Kulübü “KULÜP İSTANBUL” Saadettin Saranı ağırladı
 
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran’dan genç işadamlarına önemli tavsiye;HAYAL KURUN
 
Kulüp İstanbul “Tecrübe Konuşuyor” programının Haziran ayı konuğu Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran oldu. Saran, genç işadamlarına önemli bir tavsiyede de bulundu. Saran, "En büyük tavsiyem, hayal kurmanızdır”  dedi.Üniversite hayatından bugüne iş hayatıyla ilgili tecrübelerini deneyimlerini paylaşan Saran, genç işadamlarına önemli tavsiyeler verdi.
 
Saran, Amerika’da eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndüğünü, uzun süre bir şirkette çalıştığını ve sonrasında ayrılarak kendi şirketini kurduğunu, bu dönemde televizyon kanalı olarak sadece TRT’nin olduğunu ve görsel medyanın geleceğinin çok açık olacağını düşünerek bu sektöre girdiğini anlattı. Bu kararı aldığında Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini belirtti.Bu süreçte sporcu kimliğinin kendisini disiplinne ettiğini ve pes etmemeyi öğrettiğine değindi.
 
Şirketinin gelişim sürecini anlatırken, bugün mühendislerin eğitim için Avrupa’ya gönderildiğine ve canlı çekimler için Japonya’dan araçlar getirildiğine değinen Saran, hatta Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Obama’nın Türkiye ziyaretindeki çekimlerini kendileri tarafından yapıldığını ifade etti.
 
Futbola olan ilgisi ile de tanınan Saran,Türkiye’de spor kulüplerinin kurumsallaşamadığını ve bu sorunu Borussia Dortmund hisselerini satın aldıktan sonra daha yakından gördüğünü belirtti. Fenerbahçe sevgisinin yönetimden ayrılmakla bitmediğini, şike sürecinde taraftarın kulübe verdiği maddi ve manevi desteğin tarihe geçeceğini söyledi.
 
Sosyal sorumluluk projelerine çok önem veren sadettin bey doğu illerinde 12 spor salonu açtıklarını, para kazanmanın tek hedef olamaması gerektiğini, ülkenin kalkınmasına her yönden katkıda bulunulması gerektiğine özellikle değinerek ‘Bizim asıl işimiz tv programları ve medya ama asıl işimizle alakası olmayan çağrı merkezi işine girdik. Bundaki en büyük amacımız ise istihdam oluşturmaktı’ dedi.
 
‘Başarının sırrı kendin için çalışmaktır, başarısızlığın sebebi ise başkalarını memnun etmek için çalışmaktır.’ diyen Saadetin Saran konuşmasını  ‘ En büyük tavsiyem hayal kurmanızdır.’ tavsiyesiyle bitirdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894