• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Market Rafları Arasında Kaybolmaya Son

Market Rafları Arasında Kaybolmaya Son
Yoğun bir iş gününün ardından yorgun argın market alışverişine gidip aradığınız ürünü bulmak için dakikalar harcadığınız oldu mu hiç?
MARKET RAFLARI ARASINDA KAYBOLMAYA SON!

Yoğun bir iş gününün ardından yorgun argın market alışverişine gidip aradığınız ürünü bulmak için dakikalar harcadığınız oldu mu hiç? Elektronik Fiyat Etiketleri ile gerçekleştirilen yeni uygulama, market rafları arasında kaybolmaya son veriyor.

Elektronik Fiyat Etiketleri, geleneksel kağıt etiketler yerine dijital ekranlarla ürünün fiyatını, menşeini, stok bilgisini, üründe bir kampanya olup olmadığını ve hatta ürünün diğer müşteriler tarafından beğeni alıp almadığını gösteren uygulamanın bir parçası. Pricer markası tarafından üretilen ve tüm dünyada kullanım alanına sahip olan etiketler, Türkiye’de pazara Sensormatic tarafından sunuluyor. Sensormatic Ürün Müdürü Burak Üge’nin uygulamanın yetenekleri konusunda verdiği bilgiler oldukça dikkat çekici;

ARADIĞINIZ ÜRÜN, BULUNDUĞU YERİ TARİF EDİYOR…

Pricer Elektronik Fiyat Etiketi Uygulaması ile müşteriler mobil cihazlarına kurdukları özel bir mobil uygulama üzerinden mağazaya gelmeden alışveriş listeleri hazırlayabiliyorlar. Mağazaya geldiklerinde ise yine mobil cihazları aracılığıyla elektronik fiyat etiketleriyle etkileşime geçerek ürünlerinin yerini anında tespit edip alışveriş zamanından tasarruf ediyorlar. Uygulama üzerinde çıkan haritada, ürünlere ulaşılabilecek en kısa yol da tarif ediliyor. Ayrıca etiketler üzerinden kampanya ve stok bilgisi, menşei, içeriği gibi ürünlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyorlar.

AKILLI ETİKETLERDEN YEMEK TARİFİ…

Pricer Elektronik Etiket Uygulaması müşterilere yemek tarifleri konusunda da yardımcı oluyor. Müşteri, mobil cihazı aracılığıyla bir yemek tarifi seçtiğinde uygulama, alışveriş sırasında bu tarif için hangi ürünlere ihtiyaç duyulacağı konusunda önerilerde bulunuyor. Bununla birlikte müşteriler, mobil cihazları ile ürünleri beğenebiliyor ve etiket üzerine ürünün kaç adet ‘beğeni’ aldığını görebiliyorlar.

“ZAMAN” MÜŞTERİ KADAR İŞLETMELER İÇİNDE DEĞERLİ…

Uygulama yalnızca müşteriler için değil işletmeler için de önemli avantajlar sağlıyor. Pricer Elektronik Fiyat Etiketi Uygulaması; fiyat güncelleme, kampanyalı ürünlerin öne çıkartılması, anlık kampanya yaratma ve stok kontrolü gibi konuları çok kısa sürede gerçekleştirerek işletmelere zaman kazandırıyor ve insan kaynağını daha verimli kullanmasına olanak tanıyor.

90 BİN FİYAT ETİKETİNİ 1 SAAT İÇİNDE DEĞİŞTİRMEK VE KONTROL ETMEK MÜMKÜN…

Pricer Elektronik Fiyat Etiketi Uygulaması ile 90bin ürünün fiyatını 1 saat içinde değiştirebiliyor. Etiket kontrolü ve benzeri, uzun mesai gerektiren işlemler kısa bir sürede tamamlanıyor. Elektronik fiyat etiketlerinde yapılan tüm değişiklikleri, merkezden kontrol ve takip etmek mümkün oluyor.

SENSORMATİC GÜVENLİK HİZMETLERİ;

22 yıldır sektör lideri olarak hizmet veren ve Securitas Grup şirketi olan Sensormatic, sektöre ve ihtiyaca özel tasarladığı marka bağımsız çözümlerle öne çıkan bir teknolojik çözüm entegratörüdür.

245 çalışanı ve Türkiye’deki 7 ofisi ile Perakende, Havacılık, Kamu ve Adalet, Bankacılık ve Finans, Ticari ve Endüstriyel, Enerji, Sağlık, Eğitim, Lojistik, Spor, Turizm ve Otelcilik alanlarına güvenlik ve operasyonel verimliliğe doğrudan etki eden teknolojik çözümler sunar.

Sensormatic’in sunduğu çözümler; video izleme ve geçiş kontrol çözümleri, biyometrik sistemler, çevre güvenlik sistemleri, yangın algılama ve alarm çözümleri, elektronik ürün takip çözümleri, kişi sayma sistemleri gibi yenilikçi ve entegre teknolojilerden oluşur./Ege Basın Grubu

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894