• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C

Menemen’de 3s Plazası Hizmete Girdi

Menemen’de 3s Plazası Hizmete Girdi
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üretici kuruluşu TürkTraktör’
NEW HOLLAND EGE BÖLGESİ’NDEKİ BAYİ AĞINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR 
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üretici kuruluşu TürkTraktör’ün lider markası New Holland’ın Menemen bayisi Demireller Traktör ve Tarım Makineleri, Ege Bölgesi’ndeki gücüne güç katacak  3S Plaza’yı, gerçekleştirilen bir törenle hizmete açtı.
 
2014 yılından bu yana  New Holland bayiliğini üstlenen Demireller Traktör ve Tarım Makineleri 3S Plaza’nın açılış törenine Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta ile TürkTraktör üst düzey yöneticileri ve bayileri, bölge çiftçileri  katıldı. 
 
TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, törende yaptığı konuşmada sözlerine tüm çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlayarak başladı. Votta, “Böylesine büyük ve güçlü bir ülkede; tarım sektörü çok önemli bir yere sahip, Türkiye dünyada 7. en büyük tarım ekonomisi ve  4’üncü en büyük traktör pazarı” diyerek sözlerine şöyle devam etti: 
“Bu tabii ki şans eseri gelişen bir durum değil. Bu, Türk çiftçisinin  senelere yayılan ve emekleriyle elde edilmiş bir başarıdır. Çiftçilerin sarfettiği bu çabalara da bayilerimizin ve servis satış ağlarımızın katkısı yadsınamaz. Biz de aynı özveriyle çiftçilerimizin tüm ihtiyaçları doğrultusunda Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış ürünler üreterek, yatırım yapmaya devam ediyoruz. 
 
Bu anlamlı günde, hem çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü tekrar kutluyor hem de New Holland’ın Menemen bayisi Demireller Traktör’e kazandırdığı bu modern tesis için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
 
DEMİRELLER TRAKTÖR 3S PLAZA, UZMAN EKİBİ  VE MODERN TESİSİYLE HİZMETE HAZIR
4.650 m2’si açık olmak üzere toplam 7.200 m2 alana kurulan Demireller Traktör 3S Plaza; 15 kişilik uzman ekibiyle İzmir’de Menemen başta olmak üzere Karşıyaka, Foça ve Aliağa gibi çevre ilçelerdeki çiftçilere,  traktör satış, satış sonrası servis, yedek parça, ikinci el traktör, iş makinası ile yeni ve ikinci el ekipman satışı hizmetlerini sunacak. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894