• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

MHP Siyasi Açıdan Bir Adım Önde

MHP Siyasi Açıdan Bir Adım Önde
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemize dün yaptığı açıklamalarla gündeme oturan 2000’li yılların sert ve gözüpek siyasetçisi Yücel Karaşan, çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Yücel Karaşan’ın gazetemize verdiği özel röportajı ise virgülüne dokun

Yücel Karaşan’dan Aliağa siyaseti değerlendirmesi:  SEÇİMDE ÖNEMLİ OLAN ADAY VE EKİP

Başkan Turgut Oğuz’un 4 yılda iz bırakacak İşi

SANAYİ SİTESİ YOLLARININ YAPILMASI

TURGUT OĞUZ HERKESE EŞİT MESAFEDE DURDU.

Yücel Karaşan; Adaylarını erken açıkladılar:

MHP, SİYASİ AÇIDAN BİR ADIM ÖNDE

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemize dün yaptığı açıklamalarla gündeme oturan 2000’li yılların sert ve gözüpek siyasetçisi Yücel Karaşan, çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Yücel Karaşan’ın gazetemize verdiği özel röportajı ise virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşacağız.

Yaklaşan Yerel seçimleri değerlendiren Karaşan, “Yerel seçimde en önemli faktör, aday ve ekiptir. Sadece adayın iyi olması yetmez. Çalışacağı ekip, meclis üyeleri de önemli. Parti ikinci plandadır” dedi.

AK parti adayı netleşirse seçimi bugünden kestiririz

Turgut Oğuz’un CHP’den tekrar aday olması halinde bu kez belirleyici olanın sağdan çıkacak adaya bağlı olduğunun altını çizen Karaşan, “Sağdan düzgün, sürükleyici bir aday çıkarsa, sağ seçmen, sağ partiye oy verir. Ak Parti adayı netleşirse, seçimi de bugünden kestirebiliriz. AKP’de de, CHP’de de aday enflasyonu var. Turgut Oğuz’un aday olacağını ben pek tahmin etmiyorum. Bu konuda kendisiyle görüşmedim. Şahsi tahminim bu.” Dedi.

CHP’de çok sayıda aday adayı isminin olduğunu kaydeden Karaşan, “Turgut Oğuz ve Hakkı Ülkü dışında hiçbiriyle teşrik-i mesaim yok.” Dedi.

Aliağa, artık eski Aliağa değil

Geçmişte sert muhalefet yaptığı Hakkı Ülkü’nün yeniden başkanlığa soyunmasını da değerlendiren Karaşan, “Kendi kararıdır, bir şey diyemem. Ama Aliağa artık eski Aliağa değil. Aliağa kendini yenilemesi lazım. Hakkı Ülkü’nün adaylığını CHP bilir. Bu konuda fikir yürütmem doğru olmaz” dedi.

Köylerin ve Şakran’ın bağlanması büyük değişiklik yapmaz

Bütünşehir Yasasıyla köyler ve Şakran’ın Aliağa’ya bağlanmasıyla ilgili görüşlerini paylaşan Yücel Karaşan, “Bence Aliağa’da büyük bir değişiklik olmaz. Ama  Bütünşehir yasası ile mahalleye dönüşen köyler bunun acısını birkaç yıl sonra çekmeye başlayacak.” Dedi.

Hiçbir iktidar beklentileri tam karşılamaz

“Aliağa Belediyesi’nin Başarılı bulmasam da, başarısız da bulmuyorum. Hiçbir iktidar beklentileri karşılamaz. Hepsini yapabildi mi? Yapamadı tabii ki.” Diye konuşan Karaşan, “Her şeyin ucu paradır. Aliağa’ya bir düğün salonu lazımdı. Düğün salonu yapılıyor. Bence çok güzel bir proje. Park, çevre konusunda çalışıyorlar, bir şeyler yapıyorlar. Ama, Aliağa Belediyesi gibi bir belediyenin çok daha başarılı olması gerekir.” Dedi. 

“Turgut Oğuz, 4 yılda Aliağa’nın belediye başkanı olmayı başardı mı?” sorusuna “bence başardı” diye yanıt veren Karaşan devam etti; “Turgut Oğuz görevi süresince herkese eşit mesafede durdu.”

En büyük hizmet Sanayi Sitesi yolları

4 yıllık Turgut Oğuz iktidarının iz bırakacak hizmetinin Sanayi Sitesi yolları ve altyapısının yapılması olduğunu söyleyen Deneyimli Siyasetçi Karaşan, Sanayi Sitesinin yıllarca yapılmayan yolları ve altyapısı yapıldı. Büyükşehir mi Aliağa Belediyesi mi yaptı esnafı çok ilgilendirmiyor. Esnafı yolların yapılmış olması ilgilendiriyor. Adam gibi bir sanayi sitesi oldu. Esnafımız çok memnun. Biz o yolları yaptırmak için yıllarca Hakkı Ülkü ile, Tansu Kaya ile mücadele ettik. Turgut Oğuz söz verdi, sözünü de yerine getirdi. Çok da güzel oldu.” Dedi.

“Türkiye’nin hiçbir sanayi sitesinde böyle düzgün yol yoktur” diyen Karaşan, “Sanayi sitesi esnafı istese de o yolları böyle güzel yaptıramazdı. Her taraf beton yapıldı. Altyapısı, atık su sistemleri yapıldı.  3-4 trilyona mal olacak iş 600-700 milyara yapıldı. Türkiye’nin hiçbir sanayi sitesinde böyle düzgün yol yoktur. İşte iz bırakacak hizmet ve çalışma budur. Düğün Salonu da Aliağa’ya çok önemli bir hizmettir.” Dedi.

MHP ve AK parti adayları

MHP ve Ak Parti’den muhtemel adayları masaya yatıran deneyimli siyasetçi Karaşan, “MHP siyasi bakımdan bir adım önde. Serkan Acar’ın adaylığı yüzde 100 olmasa bile yüzde 90. Aliağa ilçe yönetiminin çok önceden açıklaması bence onlara artı yazdı. Adaylarını tanıttılar. Aday gezip, kendini ve ekibini tanıtmaya başladı.” Dedi. Karaşan, Tansu Kaya ile ilgili de “Tansu Kaya’yı herkes tanıyor zaten, benim bir şey söylememe gerek yok. Allah yolunu açık etsin.” İfadelerini kullandı.

Adaylar bir çıksın, görelim kimler var

“Siyasette artık kısır çekişmeleri bırakmalıyız” diyen Karaşan, “yerel seçimlerde ne yapacağıma henüz bir karar vermedim. Siyasette artık kısır çekişmeleri bırakmalıyız. Hizmet üretecek kadroların gelmesi lazım. Adaylar bir çıksın, görelim kimler var. Kimler Aliağa’ya daha iyi hizmet verebilir? Vatandaş da artık hizmet üretecek kadrolara oy vermek istiyor. Ben de öyle yapacağım.” Dedi. 

     YARIN: TECRÜBELİ POLİTİKACI YÜCEL KARAŞAN’DAN

        BAŞKAN ADAYLARINA ALTIN TAVSİYELER

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894