• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 13 °C

Aliağa'da 23 Nisan coşkusu erken başladı

Aliağa'da 23 Nisan coşkusu erken başladı
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa’da '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları 2 ülkeden 60 çocuğun katılımıyla başladı.
23 NİSAN ALİAĞA’DA 3 GÜN BOYUNCA  KUTLANACAK
 
Aliağa’da '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları 2 ülkeden 60 çocuğun katılımıyla başladı. 
 
 
VOLKAN SEVERCAN’IN SUNUCULUĞUNDA
Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) tarafından düzenlenen ve 3 gün sürecek olan kutlama etkinlikleri Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen folklor gösterileri ile start aldı. Sunuculuğunu Aliağa Belediyesi Sanat Danışmanı Volkan Severcan’nın yaptığı kutlama programına; Aliağa Belediye Başkan Vekili Raşit Özkan, Başkan Yardımcıları Mehmedali Özkurt, Mahmut Kayhan, Radoviş Belediye Başkanı Şaşko Nikalov, Kakanj Belediye Başkanı Nermin Mandra, Aliağa Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
ALİAĞA’DA RENGARENK KUTLAMA
Aliağa’nın kardeş şehirleri arasında olan Makedonya’nın Radoviç ile Bosna Hersek’in Kakanj kentlerinden gelen yabancı çocukların katılımıyla renklenen kutlama etkinlikleri eğlenceli görüntülere sahne oldu. Rengârenk folklorik kıyafetleriyle ülkelerinin yöresel danslarını sergileyen çocuklar, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. 
 
YÖRESEL EZGİLER EŞLİĞİNDE HALK OYUNLARI…
Aliağalıların beğeniyle izlediği kutlamalarda ilk olarak ASEV zeybek ekibi sahne aldı. Ardından Bosna Kakanj ve Makedonya grubu balkan yöresel ezgileri eşliğinde halk oyunlarını sahnelerken, ASEV’in cha cha , Grease ve Tango grupları ile birlikte Fethiye kız ekibi de hünerlerini sergiledi.
 
ÖZKAN: 95. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ
Kutlama etkinliğinde konuşan Aliağa Belediye Başkan Vekili Raşit Özkan, Aliağa’nın kardeş şehirlerinden gelen öğrencileri misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini hatırlatan Özkan, “Her yıl dünya çocuklarını buluşturan, dünya çocukları arasında ki sevgi ve dostluk bağlarını pekiştiren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yıl 95. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi. 
 
23 Nisan kutlamaları; 23 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de Helvacı Mahallesi Meydanı ve 24 Nisan Cuma günü Yenişakran Eski Açıkhava Düğün Salonu’nda yapılacak olan kutlamalar ile devam edecek.  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894