• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İzmir 13 °C

Aliağa'da festival havasında 23 Nisan

Aliağa'da festival havasında 23 Nisan
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /
ALİAĞA’DA 23 NİSAN KUTLAMA ETKİNLİKLERİNDE  EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI
 
Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin (ASEV) ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri festival havasında sürüyor.23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Aliağa Belediyesi, çocuklara 23 Nisan sürprizi yaptı.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Zeytinli Park’ta kurulan şişme oyun parkı çocukların akınına uğradı.Aliağa Belediyesi’nin çocuklara ücretsiz olarak sunduğu şişme oyuncakların başında uzun kuyruklar oluştu. Gönüllerince eğlenerek şişme parkın tadını çıkaran çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
 
Çocuklar, şişme oyun guruplarından gün boyu faydalandı.Çocuklar şişme oyun parkında eğlencenin doruğuna çıkarken, aileleri de çimlerin üzerinde piknik yaparak, güzel havanın tadını çıkardı.Aliağa’da eğlence  şişme oyun parkı ile sınırlı kalmadı. Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin gerçekleştirdiği yüz boyama gibi animasyon etkinlikleri de miniklerin hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Oyun parkında müzik eşliğinde dans eden ve bol bol fotoğraf çektiren çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Aliağa Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Aliağa Belediye Başkan Vekili Raşit Özkan, Mustafa Kemal Atatürk'ün, dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı taçlandırmak  ve çocukların bayramı festival tadında kutlamalarını sağlamak adına Aliağa Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Zeytinli Park’a kurdukları şişme oyun parkında çocuklara gönüllerince eğlenebilme olanağı sağladıklarını belirten Özkan,  “Yaptığımız bu faaliyetlerde bir nebze bile olsa geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı memnun edebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894