• BIST 9710.62
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 26 °C

Aybar'dan Zoraki Açıklama

Aybar'dan Zoraki Açıklama
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatında erken başlayan kongre mesaisi, AK Parti Aliağa İlçe teşkilatını karıştırdı. Kongre takvimi işledikçe, mevcut Başkan Kazım Ulaş'ın birleştirici ve bütünleştirici olamaya

AK PARTİ  ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATINDA İŞLER KARIŞTI

AYBAR'DAN ZORAKİ AÇIKLAMA

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ / GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /    AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatında erken başlayan kongre mesaisi, AK Parti Aliağa İlçe teşkilatını karıştırdı. Kongre takvimi işledikçe, mevcut Başkan Kazım Ulaş'ın birleştirici ve bütünleştirici olamayacağını ileri süren bazı partililerin yeni arayış içine girdiği iddia edilmişti. Yeni arayış içinde olanlardan birinin de Ulaş'ın ilçe yönetiminde Teşkilattan sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı iken, görevden alınarak Yerel Yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığına getirilen Mesut Yaşar Aybar'ın olduğu öne sürülmüştü. Aybar, bu iddiaların yerel bir gazetede yer almasının ardından bir sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaparak, mevcut Başkan Kazım Ulaş'a destek verdiğini açıkladı. Aybar'ı bu açıklamayı yapmaya iten sebebin ise ileri sürülen ve gizliden yürütülen ilçe başkan adaylığı nabız yoklama faaliyetlerinin deşifre olması olarak yorumlandı.
 Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ulaş'ın güvendiği isimlerden biri olarak gördüğü Aybar'ın böyle bir faaliyetin içinde olma ihtimali bile Ulaş'la Aybar'ın ters düşmesine yetti. İddia'ya göre, Aybar'ın ilçe Başkan adaylığını kovaladığı iddiaları memleketi Osmaniye'de bayram tatilini geçirmekte olan Ulaş'ı çileden çıkardı.
Aşırı agresifleşen Ulaş, Aybar"ı arayarak, "Ben kimseye arkamı dönemeyecek miyim? Bu söylentiler de nereden çıkıyor' diye tepki gösterdi. Sitemin dozunu kaçıran Ulaş, Aybarla sıkı bir tartışma yaşayarak kamuoyuna böyle bir çalışmasının olmadığını açıklamasını istedi.
 Bunun üzerine basına açıklama yapmaktan kaçınan Aybar ise Ulaş"ın sipariş ettiği zorunlu  açıklamayı  bir sosyal paylaşım sitesinden yaptı.

Aybar bir sosyal paylaşım sitesinden yapmak zorunda kaldığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bugün yerel gazetelerden birisinde şahsımın ilçe başkanlığı adaylığı için nabız yokladığıyla ilgili bazı haberler yer almıştır. Mevcut ilçe başkanı ve ekibiyle devam etme yönünde almış olduğum bir kararın bulunduğunu ve bu kararımın arkasında olduğumu, siyasi ikballerini mevcut ilçe yönetiminin başarısız olmasına bağlayan, hizip ve ayak oyunlarında gayet mahir, ahlak yoksunu, isimleri bizde mevcut bazı siyasi mevtaların yaptırmış olduğu bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederim"

Aybar'ın açıklamasında kullandığı siyasi mevtalar sözü ile kimi kastettiği ise anlaşılamadı. Aybar'ın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı açıklamayı http://akpartialiaga.org/ isimli Ak Parti İlçe teşkilatına ait resmi internet sitesinde yayınlanmaması dikkatlerden kaçmazken, Aybar"ın açıklamalarından sosyal paylaşım sitesinde ekli sadece 260 arkadaşı haberdar oldu   

DİĞER KAZIM ULAŞ HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ"I UĞUR TÜRKAN DESTEKLİYOR 

https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=7548

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ İSTİFA EDECEK İDDİASI

https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=7543

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİNİ DEĞİŞTİRDİ

https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=7541

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894