• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C

Kosgeb Destekli MUM EVİ Açıldı

Kosgeb Destekli MUM EVİ Açıldı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ÖMER GÜL / Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO) düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne katılan kadın girişimci Nazan Ülkü KOSGEB’den aldığı hibe ile Aliağa’da mum imalatı ve satışına başladı. Aliağa’da faaliyete başlayan Mum Evi

ALİAĞA, UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ İLE YENİ BİR İŞLETME KAZANDI

ALİAĞA’DA KOSGEB DESTEKLİ MUM EVİ AÇILDI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ÖMER GÜL / Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO) düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne katılan kadın girişimci Nazan Ülkü KOSGEB’den aldığı hibe ile Aliağa’da mum imalatı ve satışına başladı. Aliağa’da faaliyete başlayan Mum Evinin açılışına ALTO Başkanı Adnan Saka ve ALTO Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Erdem katıldı.

Adnan Saka:”Önemli olan kalıcı olmak”

Mum imalatı ve satışı yapacak olan işletmenin açılışını yapan ALTO Başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın yeni bir işletme kazanmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Saka kadınların ticari hayata katılmasının önemine dikkat çekerken, “Oda olarak Aliağa’nın yeni yatırımlar alması, yeni işletmeler kurulması ve var olan işletmelerin ve çalışanlarının gelişmesi için farklı birçok program uyguluyoruz. KOSGEB ve Aliağa Belediyesi ile işbirliğine giderek gerçekleştirdiğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan Nazan Ülkü mum imalatı ve satışı ile ilgili açtığı bu işletme ile hem Aliağa hem ülke ekonomisine katkı sağlayacak, hem de Aliağa’da bu tür ihtiyacı olan kimselere hizmet verecek. Demek ki iyi bir iş başarılmış. Tabiki hiçbir zaman unutulmaması gereken konu bir işletmenin açılmış olması değil, devamlılığının sağlanmasıdır. Bunu sağlamak için de müşteri ile kurulan diyalogdan, ihtiyaçlara cevap olabilmeye kadar birçok konuya dikkat edilmelidir. Oda olarak bu işletmenin devamlılığı olması en büyük dileğimizdir. Aliağa için ve Nazan Ülkü için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Nazan Ülkü “Değişik mumlar imal etmeye çalışacağız”

Adnan Saka’ya iyi dilekleri ve işletmesinin açılışını yaptığı için teşekkür eden ….., etkin ve kaliteli hizmet sunarak kalıcı olabilmeyi amaçladığını ve dükkanına gelenleri belki de ilk defa görecekleri mum çeşitlerinin beklediğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894