• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

Yemyeşil bir Buca için

Yemyeşil bir Buca için
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy’un yeni projelerinde yeşil yaşam alanları büyük yer tutuyor. Eski Buca Stadı’nı “çim meydan” yaparak halkın hizmet
YEMYEŞİL BİR BUCA İÇİN
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
AK Parti Buca Belediye başkan adayı Cemil Şeboy’un yeni projelerinde yeşil yaşam alanları büyük yer tutuyor. Eski Buca Stadı’nı “çim meydan” yaparak halkın hizmetine sunacak olan Şeboy, burada film gösterileri, çocuklar için aktiviteler ve sanat faaliyetlerini Bucalılar’la buluşturacak.
 
15 yıllık başkanlık döneminde Gölet, Yedi Göller ve çeşitli rekreasyon alanları hizmete açarak Buca’da doğal yaşam alanları yaratan Cemil Şeboy, nüfusu giderek artan ilçeye yeni nefes alma alanları açacak.
 
Ak Parti Adayı Şeboy’un bu kapsamdaki projelerinden biri eski Buca Stadı’nın duvarlarını ve tribünlerini yıkarak yerine yapacağı çim alan. Buca’ya Süper Lig statüsündeki Arena Stadı’nı yapan Şeboy, şehrin ortasında kalan eski stadı bu projeyle Bucalılar’ın film izleyebileceği, çocukların da rahatça oyun oynayabileceği bir alan haline getirecek.
 
10 BİN ÇAM FİDANI 100 BİN ÇAM TOHUMU
 Yapacağı yeşil projeleri Bucalılar’la paylaşan Şeboy, ziyaretleri sırasında da vatandaşlara çam fidanı ve çam tohumu hediye ediyor. Buca’da, hala bahçeli evleri görmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Şeboy, “Bu fidanlar bizim elimizden toprağa dikilerek, torunlarımızın altında huzur bulacağı ağaçlar olacak. İşte o ağaçlar, bizim gelecek nesillerle aramızda bir bağ oluşturacak” diyerek, vatandaşlara 10 bin çam fidanı 100 bin çam tohumu dağıtıyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894