• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Nuri Kick Boks'ta Türkiye ikincisi

Nuri Kick Boks'ta Türkiye ikincisi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağalı Milli sporcu Nuri Çınar, Denizli’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

NURİ’DEN BÜYÜK BAŞARI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağalı Milli sporcu Nuri Çınar, Denizli’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

Slovakya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Dünya 2.’si olan Milli sporcu Nuri Çınar, Denizli’de gerçekleştirilen 2012-2013 Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda gösterdiği performansla 2.’lik madalyasını kazandı. Çınar, başarısını çok çalışmasına ve antrenörü Ertan Çaplık’a borçlu olduğunu söyleyerek, “Bundan yedi ay önce Dünya Şampiyonası’na katılmıştım ve Dünya 2.si oldum. En son Türkiye Şampiyonası Denizli’deydi. Çok çalıştım, çabaladım ve Türkiye 2.’liği aldım. Beni destekleyen herkese, başta Ertan hocam olmak üzere teşekkür ediyorum. Aliağa halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra nice şampiyonluklar alacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

nuri-.jpg

“DÜNYA ŞAMPİYONU YAPACAĞIZ”

Nuri Çınar’ın başarısında büyük payı olan, Power House Spor Salonu sahibi Milli Sporcu ve Antrenör Ertan Çaplık ise, “Nuri arkadaşımız çok büyük gelecek vadeden bir sporcu. Destek bulamadığı için sponsorları yok. Kendisine kapı açtık ve Power House’da antrenörlük yapıyor. Sponsor bulmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz. İnşallah bu geleceği doğrultusunda, elimizden geldiği kadar yardımlarımızı yapıyoruz daha güzel başarılara imza atacağız. Nuri’yi Dünya Şampiyonu yapacağız” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894