• BIST 9811.2
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Oğuzhan, bize güveni boşa çıkarmayacağız

Oğuzhan, bize güveni boşa çıkarmayacağız
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan İzmir’in kadın belediye başkan aday adayları ile birlikte yaptığı iki günlük Ankara ziyaretinden oldukça mutlu döndüklerini belirterek;

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZİN BİZE DUYDUĞU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan İzmir’in kadın belediye başkan aday adayları ile birlikte yaptığı iki günlük Ankara ziyaretinden oldukça mutlu döndüklerini belirterek; “Parti yöneticilerimizin bir kez daha biz kadınlara duyduğu güveni gördük, hissettik.  İktidar yolunun kadınların gücü ve emeğinden geçtiğini vurgulayan genel merkez yöneticilerimize bize gösterdikleri ilgi ve konukseverlik nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu güvenini boşa çıkarmamak, partimizin İzmir ve genelinde yeniden iktidar olabilmesi için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”  dedi.

SATI KADIN ANMA ETKİNLİĞİ

İzmir’in kadın belediye başkan aday adayları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın davetlisi olarak yaptıkları Ankara ziyaretinden mutlu döndü.  İzmirli kadın aday adayları ilk önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 79. yıldönümü nedeniyle Ankara’nın Kazan ilçesinde düzenlenen ilk kadın milletvekillerinden olan Satı Kadın anma etkinliğine katıldı. İzmir’in kadın adayları burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP’li kadın milletvekilleri ile bir araya geldi.

KADIN ADAYLAR GENEL MERKEZDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU 

Anma töreninin ardından Anıtkabir ziyareti gerçekleştiren kadın aday adayları ziyaretlerinin ikinci gününde ise CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ile bir araya geldi. Günaydın, Keskin ve Tamaylıgil, İzmirli kadın aday adaylarını Genel Merkez’de görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek önümüzdeki yerel seçimlerde örgüte emek vermiş ve etkin çok sayıda kadın aday olacağı mesajını verdiler.

ÖRGÜT EMEKÇİSİ KADIN ADAYLAR

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, Ankara ziyaretinin tüm kadın aday adayları açısından olumlu geçtiğini belirterek  “İzmir’in kadın belediye başkan aday adayları olarak kadına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 79.  yıldönümünde Ankara’daydık. Kadın Kolları Genel Başkanlığımızın, Kazan ilçesinde düzenlediği Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve Aliağa İlçe Kadın Kollarımızın da yer aldığı etkinlikte ilk kadın vekillerimizden Satı Kadın'ı andık. Genel merkezimizde Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan ile birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Adnan Keskin, Gökhan Günaydın ve Şafak Pavey ile genel sekreterimiz Bihlun Tamaylıgil’i ziyaret ettik, parti yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Parti yöneticilerimiz biz kadınlara duydukları güveni vurguladılar ve önümüzdeki seçimlerde geçmiş dönemlerden çok daha fazla kadının aday olacağını samimiyetle ifade ettiler. Ayrıca kadın aday tercihlerinin örgüt emekçisi ve kabul gören etkin kadınlardan yana kullanacaklarını belirttiler. Partimizin iktidar yolunun kadınların gücü ve emeğinden geçtiğini vurgulayan Genel Merkez yöneticilerimize gösterdikleri ilgi ve konukseverlik nedeniyle ayrıca keyifli organizasyon için emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ankara’dan aldığımız pozitif enerjiyle partimizin İzmir ve genelinde yeniden iktidar olabilmesi için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.”  dedi.

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı
Tel: 0 533 654 05 12

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894