• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Oğuzhan Halkın Avukatı Olacağım

Oğuzhan Halkın Avukatı Olacağım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan halkın istek ve beklentilerini öğrenebilmek için tüm ilçenin sokaklarını adım adım arşınlıyor.

CHP ALİAĞA ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN; “HALKIN AVUKATI OLACAĞIM”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan halkın istek ve beklentilerini öğrenebilmek için tüm ilçenin sokaklarını adım adım arşınlıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘Yerel Seçimler Öncelik Programı’nı esas alarak kent için önceliklerini belirleyen Oğuzhan, değişik kesimleri ve sektör temsilcilerini ziyaret ederek yurttaşların ve kurumların Aliağa ile ilgili beklenti ve önerilerini öğrenmeye devam ediyor.  CHP adayı Oğuzhan son olarak çoğunlukla oto yedek parçası satanlarla, oto tamircilerinin yer aldığı Aliağa Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorun ve beklentilerini dinleyip sohbet eden Oğuzhan, “Aliağa’da yaşayan her yurttaşımızın istek, öneri ve beklentileri bizim için önemli ve değerlidir. Göreve geldiğimizde halkımızın istediklerini yaparak ve sorunlarını çözerek tüm beklentilerine cevap vereceğim. Belediyenin sorumluluk alanında olmayan konularda da sorunun çözümü için yardımcı olup,  halkın avukatı olacağım.” dedi.

“HER BÖLGENİN, HER MAHALLENİN KENDİNE HAS SORUNLARI VAR”

Her bölgenin, her mahallenin kendine özgü sorun ve beklentilerinin olmasının son derece olağan bir durum olduğunu belirten CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan; “Küçük sanayideki esnafların sorun ve talepleri doğal olarak kent merkezindeki esnaflardan farklı.  Burada bir günümüzü esnaflarımıza ayırarak sohbet ettik, hal hatır sorduk ve sorunlarını onların ağzından dinledik. Bu çalışmaya bir günümüzü daha ayıracağız. Bizim açımızdan bugün son derece verimli ve güzel geçen bir gündü. Gerçek anlamda alın teri dökülen, ekmek parası kazanma mücadelesi verilen, ayakta kalmak için çırpınan küçük sanayi esnaflarının,  doğaldır ki kentin sakinleri olarak istekleri, beklenti ve önerileri var. Biz de göreve geldiğimizde bu talepleri karşılamaya, mevzuata uygun ve yapılabilir olanları yapacağız. Yetki alanımızın dışındaki sorunların çözümü için de öncülük ederek, halkın avukatı olacağım  ” dedi.

SORUNLAR; BANKAMATİK, SAĞLIK OCAĞI, İÇME SUYU…

Sanayi sitesi esnafları Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aliağa Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden ilk aday adayı olarak Özlem Şan Oğuzhan’ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirirken en önemli sorunlarının bankamatik, sağlık ocağı, içme suyu, hurda araçların yarattığı çevre ve görüntü kirliliği ve güvenlik olduğunu ifade ettiler. Oğuzhan, bu sorunlardan Aliağa Belediyesi ile ilgili sorunların hemen, diğer kurum ve kuruluşlara ait eksikliklerin ise Aliağa Belediyesi'nin desteği ile çözülebileceğini belirterek “sorunların çözümü için öncülük edeceğim, halkın avukatı olacağım” dedi.  CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Oğuzhan, geçmiş yıllarda sanayi sitesinin fiziki açıdan çok daha sıkıntılı olduğunu; ancak Aliağa Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin yol ve altyapı sorununu çözerek önemli bir sıkıntıyı çözdüğüne de dikkat çekti.    

ALİAĞA İÇİN 12 STRATEJİK ÖNCELİK, 112 HEDEF VE PROJE 

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, yaklaşık beş aylık süreçte hem kendi istek ve arzularını hem de çalışma ekibindeki uzmanların, profesyonellerin ve görüştüğü Aliağalılar’ın görüş, düşünce, öneri ve eleştirilerini dikkate alarak ilçedeki herkesin ihtiyacına cevap verecek şekilde ‘Aliağa İçin 12 Stratejik Öncelik’ belgesi ile ‘112 Hedef ve Projeyi’ hazırladıklarını belirterek, “Seçim çalışmalarım çerçevesinde son güne dek ilgili projeleri geliştirmeye çalışacağım, yeni fikirler, yeni ihtiyaçlar doğrultusunda yeni projeler, yeni hedefler oluşturmaya devam edeceğiz. Yine, her zaman olduğu gibi Aliağa için en güzelini bulmak, yapmak için kentte yaşayan her yurttaşımızın şikâyet, talep ve önerilerini almaya devam edeceğiz. Bu nedenle herkesin Aliağa için fikrini söylemesini istiyorum.” dedi.

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı
Tel: 0 533 654 05 12

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894