• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Oğuzhan,Yaşasın Aliağa,Yaşasın Cumuhuriyet

Oğuzhan,Yaşasın Aliağa,Yaşasın Cumuhuriyet
ALİAĞA HABER/ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan bir yandan Aliağa için geliştirdiği projelerini açıklarken diğer yandan da derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini almak amac

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN: “TAKSİM GEZİ RUHUNU YAŞATAMAZSAK, YAŞAYACAK BİR ALİAĞA KALMAYACAK

ALİAĞA HABER/ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan bir yandan Aliağa için geliştirdiği projelerini açıklarken diğer yandan da derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini almak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Özlem Şan Oğuzhan, Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şubesi, Emekli-Sen Aliağa Şubesi, Aliağa Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği ile Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği’ni (ALDER) ziyaret ederek dernek başkanı ve yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu. Tüm kurumları tek tek ziyaret ederek, her bir kurumun geleceğin Aliağası’na yönelik görüş, düşünce ve önerilerini öğreneceklerini ifade eden Özlem Şan Oğuzhan; “Aliağa’daki tüm kurumların, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının Aliağa’ya karşı sorumluluğu var. Bu sorumluluk çerçevesinde denizimiz, havamız kirlenmesin, doğamız, ormanlarınız yok edilmesin diyorsak örgütlü ya da örgütsüz tüm Aliağalıları yanımıza alarak direnmeli ve Taksim Gezi Ruhu’nu Aliağa’da yaşatmalıyız.” dedi.   

“HER KURUM GELECEĞİN ALİAĞASI İÇİN FİKRİNİ SÖYLEMELİ”

Kurumları ilk ziyaretlerinde kendi görüş ve önerilerini ilettiklerini ifade eden CHP Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, bir sonraki ziyaretlerinde ise kurumların görüş ve önerilerini alarak önerileri bir havuzda toplayarak Aliağa’nın Ortak Aklını oluşturmak istediklerini söyledi. Oğuzhan; “Hepimiz biliyoruz ki kentimizin, ulaşım, trafik gibi çözülmesi gereken sorunları mevcut. Bunun yanında her kurumun kendi bakış açısıyla algıladığı bir Aliağa’sı ve bu algı üzerinden biçimlendirdiği talepleri, beklentileri ve çözüm önerileri var. Biz, bu talep, beklenti ve çözüm önerilerini alarak, öğrenerek hazırladığımız projeleri geliştirmek, bu projeleri hayata geçirerek herkesin bu kentte yaşamaktan keyif alacağı bir Aliağa’yı oluşturmak istiyoruz.” dedi.

 “DAHA YAŞANABİLİR BİR ALİAĞA İÇİN ÇARE, GEZİ RUHU”

Aliağa ile ilgili tüm sorunların sadece Aliağa Belediyesi’nin gayret ve çabalarıyla çözülmesinin mümkün olmadığını belirten CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan; “Büyükşehir yasasının yanında merkezi yönetimin giderek artan ağırlığı ve baskısı, buradaki yerel yönetimi, belediyeyi by-pass ediyor. Her şey Ankara’dan planlanıyor. Ağaçlar kesilip maden sahası açılıyor, fabrikalar vahşi bir şekilde doğayı katlediyor, denizimiz, havamız kirleniyor. Ancak buradaki Aliağa Belediyesi’nin iş yaptırma gücü hemen hemen yok denecek kadar az. Ancak tümüyle çaresiz miyiz? Elbette, hayır! Çaremiz, umudumuz Gezi Ruhu’nu hep canlı tutmak, yaşatmak olmalı. Belediye öncülüğünde Aliağa’da yaşamayı seven her bireyin her kurumun katılımcı bir ruhla kentin ve doğanın daha fazla tahrip edilmemesi için gezi ruhuyla mücadele etmesi, bu mücadelenin içinde olması gerekir. Yoksa bize yaşayacak bir Aliağa kalmayacak.”  dedi.                      

YAŞASIN CUMHURİYET!

Ayrıca Cumhuriyetin 90. yılını kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özlem Şan Oğuzhan , “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadeleler vererek kurduğu Cumhuriyet, çağdaş ve demokratik bir ülke olmanın en önemli güvencesidir. Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmak, tüm değerleri ile sonsuza kadar yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu anlayışla Cumhuriyetimizin 90. yılını kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını ve bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894