• BIST 9530.47
  • Altın 2478.359
  • Dolar 32.444
  • Euro 34.8391
  • İzmir 18 °C

Otomobil Fuarı’na Türk Tasarımcı İmzası!

Otomobil Fuarı’na Türk Tasarımcı İmzası!
CENEVRE OTOMOBİL FUARI’NA TÜRK TASARIMCI İMZASI!

Başta otomotiv sektöründe olmak üzere, tekne ve uçak içi lüks tasarımında da dünyanın sayılı markalarından olan Okçu, 87. Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarına katılan ilk Türk iç tasarım firması unvanıyla Cenevre’de boy göstermeye hazırlanıyor.

Mercedes-Benz’in lüks tasarım alanında, küresel anlamda resmi iş ortağı olarak 40’a yakın ülkeye ihracat yapan Okçu, fuarda yeni Mercedes V Serisi üzerinde tamamen el işçiliği ile hayata geçirdiği lüks araç içi tasarımını ziyaretçilerin beğenisine ilk kez sunacak. Monako ve Dubai fuarlarına  her sene katılan ve uluslararası arenada katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Okçu,  7-19 Mart 2017 tarihlerinde İsviçre’nin Cenevre şehrinde yapılacak olan dünyanın en prestijli otomobil fuarlarından Cenevre Otomobil Fuarı’nda Mercedes V Serisi özel iç tasarımının ilk tanıtımını yapacak.

LÜKS VE KONFORUN ARAÇLARDA HAYAT BULDUĞU ADRES 
1951 yılından bugüne araç içi lüks tasarımlara imza atan, Türkiye’nin alanında lider markası Okçu, günümüzde dünyanın sayılı firmaları arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor. Okçu, kişiye özel olarak tasarladığı araçlarında kaliteyi ve teknolojiyi, 3550 saat süren kusursuz el işçiliğiyle birleştirip kullanıcılarına evindeymiş hissi yaşatacak  mükemmel konforu sunuyor. Yalnızca otomotiv sektörü için değil uçak ve tekneler için de lüks iç tasarımlar yapan Okçu, aynı zamanda Mercedes-Benz’in lüks tasarımdaki  global resmi iş ortağı olarak 40’a yakın ülkeye seri üretim ihracatı da gerçekleştiriyor. Okçu’nun  ArGe departmanı tarafından özel olarak yazılmış aplikasyonlar sayesinde  akıllı telefon ve  tabletler üzerinden araç içindeki  tüm özellikler tek bir dokunuşla  devreye sokulabiliyor.  Böylece size özel yazılmış aplikasyonun yüklendiği tablet üzerinden, sürücü kabiniyle bulunduğunuz kabini dev bir ekranla ayırıp, sevdiğiniz bir filmi izleyebiliyor, bir yorgunluk kahvesi yapıp, ayaklarınızı uzattığınız koltuğunuzda günün stresini atmanıza yardımcı olacak nefis bir masaja kendinizi bırakmanın keyfini yaşayabiliyorsunuz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894