• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 13 °C

Özlem Şan Oğuzhan İLK SÖZÜ Verdi

Özlem Şan Oğuzhan İLK SÖZÜ Verdi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan Gemi Söküm Bölgesi işçileriyle bir araya geldi. İşçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Oğuzhan, işçilerin görüş ve önerilerini dinleyerek

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN GEMİ SÖKÜM İŞÇİLERİYLE ÖĞLE YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN İLK SÖZÜNÜ İŞÇİLERE VERDİ

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN GEMİ SÖKÜM TESİSLERİNDE

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/  Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan Gemi Söküm Bölgesi işçileriyle bir araya geldi. İşçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Oğuzhan, işçilerin görüş ve önerilerini dinleyerek Aliağa için belirlediği öncelikli hedeflerini açıkladı. Aliağa’nın emek yoğunluklu bir kent olduğunu ve nüfusun çok hızlı bir şekilde arttığı belirten Oğuzhan;  “Aliağa’da yaşayan, çalışan insanlar arasındaki birliğin, bütünlüğün sağlanması bizim birinci stratejik önceliğimizdir.”dedi.

OĞUZHAN’DAN EMEK VE BARIŞ VURGUSU

AKP iktidarının son yıllarda uyguladığı ayrımcı politikaların insanlar arasında kutuplaşmaya neden olduğunu ifade eden CHP aday adayı Oğuzhan ; “Son resmi verilere göre Aliağa’nın nüfusu Türkiye’nin nüfus artış hızından 8, İzmir’in nüfus artış hızından da 10 kat daha fazladır. Nüfusun bu şekilde olağanüstü boyutlarda artması, Aliağa’nın geleceği açısından üzerinde ciddiyetle durulması gereken önemli bir sorundur. Çünkü nüfusun beklenenden fazla artmasının hem o kentte yaşayanlar hem de belediyenin sunduğu hizmetler açısından yetersizliklere yol açabilir. Aliağa’da yaşayan, çalışan insanlar arasındaki birliğin, bütünlüğün sağlanması bizim birinci stratejik önceliğimizdir. Bu öncelik çerçevesinde ülkemizin değişik yerlerinden Aliağa’ya gelip yerleşenlerin birlikte yaşama kapasitesini arttırmak, toplumsal uyum, işbirliği, yardımlaşma, dayanışma ve bütünleşmeyi sağlamak amacıyla projeler geliştirip, uygulamalar yaparak tüm Aliağalıları sevgiyle, saygıyla kucaklayıp ötekileştirme politikalarıyla yıpranan insan ve toplum ilişkilerini onarmaya özel bir önem vereceğiz.” dedi.

ozlem-san-oguzhan.adem-simsek.jpg

OĞUZHAN İŞÇİLERİ DİNLERİ

Göreve geldikleri takdirde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını egemen kılacaklarını belirten Oğuzhan, “Neoliberal, küreselleşmeci politikaların dayattığı ‘marka kentler’ anlayışı yerine, insanların mutluluğunu ve memnuniyetini amaçlayan  ‘yaşanabilir kentler’ anlayışını hayata geçirmeye çalışacağız.   Aliağa’da yaşayan ya da çalışanların bu kentte yaşamaktan ya da çalışmaktan mutlu olacakları hizmetler üreterek Aliağa’daki kentsel yaşam kalitesinin artmasını sağlayacağız” dedi. İşçilerin geleceğin Aliağa’sı için görüş, düşünce ve önerilerini dinleyen CHP Adayı Özlem Şan Oğuzhan, başkan seçilmesi durumunda ilk yemeği yine gemi söküm işçileriyle birlikte yiyeceğinin sözünü verdi.

GEMİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

İşçileri ziyaretinin ardından Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni ziyaret eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, Dernek Başkanı Adem Şimşek ve dernek yöneticileriyle görüştü. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Oğuzhan, ”Ülkemiz ekonomisinin önde gelen bir gücü ve Aliağa kent kimliğinin önemli bir bileşeni olan Gemi Söküm Bölgesi’nin kamuoyundaki olumsuz algısını gidermek; ayrıca bu bölgede çalışan hemşerimiz olan işçilere sahip çıkmak amacıyla işçi sağlığı ve iş güvenliği gibi konularda stratejik ortaklıklar kurabiliriz. Öte yandan eksikliği hissedilen içme suyu hizmetlerinin bu bölgeye ulaşmasında yardımcı olarak burada çalışanların yaşam kalitesini arttırabiliriz” dedi.--

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı
Tel: 0 533 654 05 12

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894