• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 15 °C

Özlem Şan Oğuzhan Yeni Mahallede

Özlem Şan Oğuzhan Yeni Mahallede
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, alan çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Bir yandan Aliağa için geliştirdiği projelerini açıklayan diğer bir yandan kentin kurum ve kurul

CHP ALİAĞA ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN; “YENİ MAHALLE KENTİN YENİ YAŞAM ALANI OLACAK”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, alan çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.  Bir yandan Aliağa için geliştirdiği projelerini açıklayan diğer bir yandan kentin kurum ve kuruluşlarıyla görüş alış verişinde bulunan Özlem Şan Oğuzhan, bir yandan da kenti sokak sokak dolaşarak hem Aliağa için önceliklerini anlatıyor, hem de yurttaşların önerilerini dinliyor.

“ALİAĞA VE YENİ MAHALLE DAHA YAŞANABİLİR OLACAK”

Aliağa’nın en büyük mahallesi Yeni Mahalle’de kurulan semt pazarının yanı sıra, mahalle esnafını ve mahalle muhtarını ziyaret eden CHP adayı Oğuzhan, “Halihazırda ilçemizin en büyük mahallesi konumunda bulunan ve her geçen gün biraz daha büyüyen Yeni Mahalle’yi daha yaşanabilir yapmalıyız.” dedi.

“MAHALLEDEKİ SOSYAL ALTYAPI YETERSİZLİĞİNİ GİDERECEĞİZ”

Mahalleyi adım adım dolaşarak halkın nabzını tutan Oğuzhan, Yeni Mahalle’deki esnafın, ticari yaşamın gelişip güçlenmesi ile alışveriş yapmak amacıyla kent merkezine gelen mahalle halkının azalması nedeniyle kent merkezinde yaşanan trafik ve otopark sorununun bir ölçüde çözümlenebileceğini belirtti. CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, “Aliağa kent merkezinde yapılaşma hemen hemen tamamlandı. Bu durumda kentimizde genişleme ve büyümeye en uygun bölgesi olarak Yeni Mahalle öne çıkıyor. Ancak buradaki sosyal altyapı yetersizliği nedeniyle bu sorunu çözmenin zor olacağı anlaşılıyor. Bu sorunu çözmek için bizim çeşitli düşünce ve önerilerimiz var. Amacımız yurttaşlarımızın tüm sosyal ihtiyaçlarını mahalle bünyesinde karşılayabilmesi. Bu hem mahallenin daha yaşanabilir olmasını sağlayacağı gibi hem de kent merkezindeki trafiğin rahatlamasına bir nebze de olsa katkıda bulunacaktır. Bunu sağlamak amacıyla Yeni Mahalle’yi yeni yaşam alanlarıyla donatmak, buradaki sosyal altyapıyı güçlendirmek önceliklerimiz arasında olacaktır.” dedi.       

EN YOĞUN GÖÇ ALAN MAHALLE

Aliağa’nın yoğun göç aldığını ve bu göçten en çok nasibini alan bölgenin de Yeni Mahalle olduğunu ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde, neoliberal, küreselleşmeci politikaların dayattığı ‘marka kentler’ anlayışı yerine, insanların mutluluğunu ve memnuniyetini hedefleyen  ‘yaşanabilir kentler’ anlayışımızı hayata geçireceğiz. Aliağa’da yaşayan ya da çalışanların bu kentte yaşamaktan ya da çalışmaktan mutlu olacakları hizmetler üreterek Aliağa’daki kentsel yaşam kalitesinin artması için çalışacağız. Yanı sıra toplumun gereksinimleri doğrultusunda eğitim dayanışma ve üretim üzerine kurgulanmış mahalle dayanışma merkezimizi hayata geçireceğiz.” dedi.


Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894