• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 22 °C

Özlem Şan Oğuzhan,Projelerim Hazır

Özlem Şan Oğuzhan,Projelerim Hazır
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlarını ziyaret etti. CHP Adayı Oğuzhan “Geleceğin Aliağa’sı için sizl

CHP ALİAĞA ADAYI OĞUZHAN; “DAHA GÜZEL BİR ALİAĞA İÇİN TÜM KURUMLAR TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI” 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan,  Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlarını ziyaret etti. CHP Adayı Oğuzhan “Geleceğin Aliağa’sı için sizler de fikirlerinizi söyleyiniz. Aliağa sadece siyasetçilerin, yöneticilerin değil hepimizin Aliağa’sı. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Aliağa için tüm kurumlar taşın altına elini koymalı” dedi.  

“KÜÇÜK ESNAF CAN ÇEKİŞİYOR”

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdinç Şen ile Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adal Altay’ı makamında ziyaret eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, Türkiye’de kayıtlı 2 milyon civarında esnaf ve sanatkâr olduğunu belirterek AVM’lerin yaygınlaşmasıyla esnafların yok olmaya yüz tuttuğunu söyledi.

“HÜKÜMET KÜÇÜK ESNAFI GÖRMEZDEN GELİYOR”

Küçük esnafın hem ülke ekonomisi hem de bulunduğu şehrin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten CHP Aliağa adayı Oğuzhan; “Öncelikle esnafı büyük sermayeye karşı, AVM’lere karşı koruyacak bir yasa bugüne kadar çıkmalıydı. Bu konuda mecliste görev yapan küçük esnafın tek temsilcisi konumunda bulunan milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Susam’ın çözüm önerilerini ve gayretini görmemize karşın meclis küçük esnafı koruyup, kollayacak bir çözüm modeli oluşturamadı ve hükümet yıllardan beri küçük esnafı görmezden gelip sadece seçim zamanları hatırlıyor”     

“ESNAF VE TÜKETİCİ DOSTU PROJELERİMİZ HAZIR”

Devletin çözüm getiremediği noktalarda yerel yönetimlerin devreye girmesi gerektiğini ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan; “Kentimizde de binlerce kişinin geçimini sağlayan, ekmek kapısı konumunda olan bir sektörü görmezden gelemeyiz, onları kaderine bırakamayız.  Bizim de esnafımızın ayakta kalıp kalkınmasını, büyük alışveriş merkezleri karşısında gelişip güçlenmesini amaçlayan fikirlerimiz, projelerimiz var. Tüketim çılgınlığı yerine, bilinçli alışverişi öneren, Aliağa esnafının kurallı rekabet ve geleneksel esnaf ahlakı çerçevesinde indirimli mal ve hizmet satışı yapmasını amaçlayan hem esnaf dostu hem de tüketici dostu bir organizasyon düşünüyoruz. Aliağa Alışveriş Festivali olarak düşündüğümüz organizasyonun ortakları da kentteki stratejik ortaklarımız olan Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası,  Aliağa Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’dir. Ayrıca sadece Aliağa esnafı arasında geçerli olacak bir indirimli kart uygulaması olan Aliağa Kart - ALKART kullanımını Aliağa Belediyesi’nin öncülüğünde başlatarak tüketicinin, Menemen’e ya da İzmir’e gitmeyip öncelikle Aliağa esnafından alışveriş yapmasını istiyoruz. Bunlar bizim öncelikli fikirlerimiz, önerilerimizdir. Bu önerileri sizlerden gelecek yeni düşüncelerle, yeni önerilerle geliştirebilir, zenginleştirebiliriz. Burada bizce önemli olan şey geleceğin Aliağa’sını ortak bir akılla kurabilmektir. O nedenle sizler de Aliağa için fikirlerinizi, önerilerinizi söyleyin. Aliağa hepimizin. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Aliağa için tüm resmi, özel ve sivil kurumlar, kuruluşlar elini taşın altına koymalı ki, herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir Aliağa ortaya çıksın.” dedi.   --

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı
Tel: 0 533 654 05 12

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894