• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Pierre Cardin Vendome

Pierre Cardin Vendome
Pierre Cardin 2007 içinde yer alan Vendome , yüksek kalitede üretilen saat tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Değerli taşları tasarımla buluşturan Vendome, 24 saat şıklık yaşamak isteyen ve ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşayanların favori aksesuarları arasında

PİERRE CARDİN VENDOME İLE ZAMAN LÜKSLE BULUŞTU

Pierre Cardin 2007 içinde yer alan Vendome , yüksek kalitede üretilen saat tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Değerli taşları tasarımla buluşturan Vendome, 24 saat şıklık yaşamak isteyen ve ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşayanların favori aksesuarları arasında yer alıyor.

Taşların ışıltısıyla ve deri işbirliğiyle ortaya çıkarılan modeller, ruhunuzdaki elit tavrı dışarı yansıtmaya devam ediyor. Siyah kayışlı olan klasik modellerde altın ve platin rengi çerçeveler kullanılırken, beyaz gibi soft renklerin kullanıldığı tasarımlarda çerçeve olarak altın rengi sıkça kullanılıyor. Deri desenli kayışların oldukça revaçta olduğu seride P şeklinde dizayn edilmiş kenarlar değerli taşlarla kaplanarak seçkin bir modellere imza atılıyor.

Kolunuzdaki bu farklı tasarımın ruhu, farklılığınızı ortaya çıkarırken içinizden gelen arzu ve isteklere kulak vermeniz için sizi zorluyor. Dikdörtgen bir kasaya sahip olan Vendome, farklılığını kayışına bağlanış şekliye de ortaya çıkarıyor. Kayışın bir uzantısı gibi görünen kadranlar, bu özelliğiyle sade bir şıklığın göstergesi oluyor.

Türkiye genelinde seçkin saat mağazalarında ve kuyumcularda satışa sunulan Pierre Cardin Vendome modelini, şıklık ve lüks tutkunlarının görmelerini tavsiye ediyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894