• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • İzmir 14 °C

Şampiyonlar Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi Ziyaret Etti

Şampiyonlar Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi Ziyaret Etti
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Türkiye Üniversite Sporları tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında derece yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi sporcuları, kupalarını Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye takdim etti.

ŞAMPİYONLAR REKTÖR PROF. DR. A. KEMAL ÇELEBİ’Yİ ZİYARET ETTİ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Türkiye Üniversite Sporları tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında derece yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi sporcuları, kupalarını Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye takdim etti. Ziyarette MCBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Murat Taş ve Yrd. Doç. Dr. Pınar Güzel ile Doç. Dr. Murat Akyüz, Yrd. Doç. Dr. Suat Yıldız ve MCBÜ SKS Daire Başkanı Ayhan Bilir de yer aldı.

Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda 7 madalya ile kız ve erkeklerde 2 kupa kazanan Doğan Gündüz, Mahmut D. Yıldız, M. Mustafa Etik, Esra Kayan, Ayşe Ankara ve Fatma Ercıyas, antrenörleri Yrd. Doç. Dr. Pınar Güzel eşliğinde kupalarını Prof. Çelebi’ye takdim etti. 

Türkiye Üniversitelerarası Futsal Şampiyonası’nda ikincilik kupası kazanan Hanife Demiryol, Ezgi Belge, Didem Taş, Sude Çınar, Ceren Şahin, Cansu Yağ, Nagihan Bulut, Ayşe Önal, Özge Kanbay da Antrenör Doç. Dr. Murat Akyüz ve İdareci Doç. Dr. Murat Taş eşliğinde kupalarını Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye takdim etti. 

Türkiye Üniversitelerarası Tenis Şampiyonası’nda Yrd. Doç. Dr. Suat Yıldız ve Öğr. Gör. Bulut Turhan ile Aslınur Bakar, Gül Çevik, Dilara Aksoy, Esin G. Şimşek ve Derya Kiraz’ın temsil ettiği İkinci Lig Şampiyonluk Kupası da sporcular tarafından Prof. Çelebi’ye takdim edildi.

Prof. Çelebi, Türkiye Üniversitelerarası Atıcılık Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Nagihan Akar ve Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’na gümüş madalya kazanan İnci Yılmaz’ı da başarılarından dolayı tebrik etti.

Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, öğrencilere üniversitenin hediye paketlerini takdim ederek,  bu gurur verici başarıların devamını diledi ve öğrencilerle sohbet etti.  / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894