• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 13 °C

Sarı:Üye sayımız 38 bine yaklaştı

Sarı:Üye sayımız 38 bine yaklaştı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi. İlçede 7’den 77’ye her kesimden insanın sevgisini k
İSMAİL SARI STANTLARINA BAYRAKLI’DA YOĞUN İLGİ
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi. İlçede 7’den 77’ye her kesimden insanın sevgisini kazanan, Bayraklı’da doğup büyüyen İsmail Sarı, Bayraklı Sevgi Yolu üzerinde kendi adına kurulan AK Parti stantlarını gezdi. Stantlardaki vatandaşlarla sohbet eden, Bayraklı'da her geçen gün AK Parti’ye üye sayısında artış yaşandığını söyleyen Sarı, “Son 4 günde partiye üye kaydı yaptıran 470 kişi ile birlikte Bayraklı’da 37 bin 850 üyeye ulaştık. Bayraklı halkı ilçede değişim istiyor ve tercihini doğru yapıyor” dedi. 
 
“DEMEK Kİ DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ”
Yerel seçimlere ekibiyle birlikte yoğun günlük programları eşliğinde hazırlanan AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı’ya Bayraklı halkından da destek geliyor. Düzenli çalışmalarından dolayı Sarı ve ekibini takdire layık gören Bayraklılılar, parti stantlarına giderek AK Parti’ye üye kaydı oluşturuyor. Vatandaşların AK Parti ve kendisine gösterdiği teveccühten memnun kalan Sarı, destek olanlara teşekkür ederek, “Gece gündüz demeden Bayraklı halkıyla temaslarımızı sürdürüyoruz. Kısa sürede ve her geçen gün artan üye sayımız hepimizi mutlu ediyor. Bu bize doğru işler yaptığımızı hatırlatıyor. Bizleri hizmet adına biraz daha kamçılıyor. Birlik ve beraberliğimizin biraz daha kuvvetlenmesini sağlayan üye katılımlarının artarak devam etmesini diliyorum. Halkımıza bize ve partimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 
“BAYRAKLILI ARTIK YETER DİYOR”
Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki temaslarının ardından Gümüşpala esnafı ve alışveriş yapan mahalle sakinlerini yerinde ziyaret edip, sohbet eden AK Parti Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, burada da ilgiyle karşılaştı. Sıcak ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Sarı, “Gümüşpala esnafını gezdim. Herkesi tek tek dinledim. Gümüşpala artık yeter diyor.  Hizmet istiyor, verilen sözlerin sadece lafta kalmasını istemiyor. Özellikle kentsel dönüşüm hakkındaki sorularla karşılaştım. Daha öncede söylediğim gibi halkın rızası olmadan tek bir tuğla bile yerinden kalkmayacak. En makul şekli ne ise bizler bunu sunacağız ve ortak bir yol bulacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Biz Gümüşpala’nın Bayraklı’nın yanındayız” dedi.
 
 “SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”
Gümüşpala sokaklarında gezen, esnaf ve halk ile selamlaşıp hal, hatır soran Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, çocukların da sevgi seline uğradı. Miniklerden duyduğu sevgi sözcükleri ve sarılmaları karşısında duygulanan İsmail Sarı, çocukları dinleyerek, adına özel amblemli atkılardan hediye etti. Öğrencilerden dersleri hakkında bilgi alan Sarı, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her şey istemekle başlar. Her zaman bir hedefiniz olsun. Gözlerinizdeki ışık gibi temiz bir gelecek sizlerle olsun” diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
SARI VE DAĞŞAN’DAN BİRLİK MESAJI
Gümüşpala esnaflarından olan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Dağaşan ile karşılaşan İsmail Sarı, adaya iyi dileklerde bulunarak sohbet etti. Dostane karşılayan iki partili birlik, beraberlik mesajı vererek birbirine başarılar diledi. Ziyaretten memnun kalan Ali Dağaşan, İsmail Sarı ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Afyon Şuhut Efe Beldesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nde mola verip esnaf ile çay içen İsmail Sarı, daha sonra Gümüşpala ziyaretlerine devam etti.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894