• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Serkan Acar Oyların Tamamına Talibim

Serkan Acar Oyların Tamamına Talibim
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Acar, basın mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Ayda bir düzenlediği kahvaltılarda yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan

SERKAN ACAR, “30 MART’A DAHA VAR…”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Av. Serkan Acar, basın mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ayda bir düzenlediği kahvaltılarda yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan ve çalışmalarından bahseden MHP Adayı önemli açıklamalarda bulunarak seçimlerde 60 bin seçmene talip olduğunun altını çizdi. Acar, “Daha öncede söylediğim gibi, Allah nasip ederse 60 bin seçmenin hepsine talibim. Hep birlikte ne olacağını göreceğiz.”dedi.

SORUNLARI YERİNDE İNCELİYORUZ

Geçtiğimiz gün Teras Kafeterya’da düzenlenen kahvaltıda yaptığı çalışmalara ve gelen tepkilere değinen Acar, halkın içine inmenin, sorunları yerinde tespit ederek görmenin her zaman için daha sağlıklı olduğunu belirtti. Acar, son olarak Aliağa’da hizmet veren dolmuş şoförlerinin ve yolcuların sorunlarını yerinde inceleyebilmek için direksiyon başına geçtiğinde, ilçenin yol, güzergâh, durak ve toplu taşıma adına büyük eksikliklerinin olduğunu gördüklerini belirtti. Acar, “Mutlak suretle hepimizin ihmal ettiği o an göremediği konular var. Bu çalışma, bu sayede gerçekten sorunlarını yerinde görebilmek adına ciddi bir fayda sağladı. Şimdi vatandaşın bakış açısını görüyorsun örneğin Örnek kent dolmuşuna bindik. Belli bir noktaya kadar çok güzel asfaltlama yapılmış. Vatandaş diyor ki biz insan değimliyiz. Çünkü devamında yaklaşık bir 500 metre, 1 km’lik alan asfaltlanmamış Örnek kente giderken. Sorulduğunda söylenen de bu bizim konumuz değil, büyükşehirle ilgili demişler vatandaşa. Vatandaş tepkisi ise biz oy vermeyecek miyiz, bizim derdimizle kim ilgilenecek. Dolmuşçular diyor ki; bu yollar, çukurlar beni perişan etti, alt takıl değiştirmekten perişan olduk neden burası yapılmıyor. Dağın başında duraksız adam çocuğuyla birlikte yağmurlu havada gece ışıkta yok dolmuş bekliyor. Bunu belki oturup kimse anlatmayacak, anlatmaya imkânı olmayacak bir yerde, o vatandaşın öyle bir imkânı olmayacak bunu görmüş olduk.”dedi.

“ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI CİDDİ BİR İŞ, HOBİ DEĞİL”

Aliağa Belediye Başkanlığı için karşısına çıkabilecek adaylar hakkında ve kendisinin seçimde şansının ne olduğu konusunda sorulan sorulara, cevap veren Serkan Acar, yola çıktıkları günden bu yana aynı istikrarda devam ettiklerini belirterek, süreç boyunca söylevlerin değişebildiğini ifade etti. Acar, “Diğer partilerden kimin aday çıkacağı ile ilgilenmiyorum. Ben işime bakıyorum. Neticede hizmete adayız. Aliağa Belediye Başkanlığı ciddi bir iş, bir hobi değil. Bizde ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Son güne kadar ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Süreçte bundan bir yıl önce, altı ay önce, üç ay önce; süreçleri takip ederseniz söylevler de değişiyor. İşte şansı yok, hiç adı geçmezdi, şansı yok, mümkün değil denildi. Sonra neden olmasına kadar gitti. 30 Mart’a daha var.”dedi.

“KONUŞULAN HEP ALİAĞA”

Serkan Acar, gerçekleştirdiği ziyaretlerinde hep Aliağa’nın konuşulduğunu belirterek, “Şimdiye kadar gittiğimiz her yerde güzel olan bir şey var. Hep dertleşiyoruz. Konuştuğumuz her şey Aliağa hakkında. Olması gerektiği gibi sorunlardan ve nasıl çözüleceğinden bahsediyoruz bunlardan konuşuyoruz. Kimse, kimsenin hakkında ya da bir başka isimi konuşmuyor.”dedi.

Çalışmalarına aynı stratejide devam edeceklerini belirten Acar, projelerini de kısa süre içinde açıklayacaklarını belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894