• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Serkan Acar Turgut Oğuz'u SERT UYARDI

Serkan Acar Turgut Oğuz'u SERT UYARDI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa MHP belediye başkan adayı Avukat Serkan Acar, son zamanlarda Aliağa belediyesi uygulamalarının vatandaşı çileden çıkardığını iddia ederek, Aliağa belediye başkanı Turgut Oğuz’u sert bir üslup ile uyardı. Turgut Oğuz’un icraa

ALİAĞA MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AVUKAT SERKAN ACAR TURGUT OĞUZ’U YANLIŞ EĞİTİM POLİTİKALARINDAN DOLAYI UYARDI

SERKAN ACAR, TURGUT OĞUZU SERT UYARDI ,”HER PROJENİZ ALİAĞA'YA BİR KÜLFET”

ACAR’DAN OĞUZ’A “30 MART’A KADAR HİÇ BİRŞEY YAPMA”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa MHP belediye başkan adayı Avukat Serkan Acar, son zamanlarda Aliağa belediyesi uygulamalarının vatandaşı çileden çıkardığını iddia ederek, Aliağa belediye başkanı Turgut Oğuz’u sert bir üslup ile uyardı. Turgut Oğuz’un icraatlarının vatandaşa sıkıntı ve problem yarattığını ifade eden Acar, sayılarını mülkiye müfettişlerinin bile belirlemediği Sözde danışman kadrolarına da gönderme yaptı.

ACAR, “ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİ SINAVLA SEÇMEK MANTIKSIZLIK “

eğitimin hassas ve siyaset üstü bir konu olduğunun altını çizen Acar Aliağa belediye başkanı Turgut Oğuz’a “"Eğitimde Eşitlik" başlıklı hizmet ile ilgili Sayın Turgut Oğuz'a soruyorum. "Bu nasıl bir düşünce? Bu nasıl bir yönetim? Bu nasıl bir eğitim anlayışıdır?"

"Dershanelere gitme şansı olmayan öğrencilere ücretsiz eğitim" vermek Tabii ki güzel bir projedir. Burasını alkışlıyorum. İyi de Sayın başkan burada ücretsiz eğitim alacak ve aldığı eğitimle üniversiteye hazırlanmış olacak öğrencileri sınavla seçmek hangi mantığa sığmaktadır?

Seçme sınavında başarılı olan çocuklar diğerlerine göre daha iyi durumda demektir. E peki sınavda başarılı olamayan ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız değil mi asıl dershane ve eğitim ihtiyacı olan? Ortak özelliği, dershanelere gitme şansı olmayan öğrencilerin sayısı, Albem kontenjanının üstünde ise -ki çoktur- bu öğrencilerimiz ile ilgili tavsiye olarak size birkaç şey söylemek isterim.

“DANIŞMANLARIN BOŞ DURMASIN PROJE YAZSIN”

İlla sınav yapacağım diyorsanız, sınavı geçemeyen öğrencileri Albem'e kaydedin ki eğitime katkınız olsun. O sınavı kazanamayan çocuklarımızın daha çok eğitime ihtiyacı var demektir.

Aliağa’da yaşayan ve dershanelere gitme imkanı olmayan aileleri objektif olarak tespit edin, Aliağa’daki mevcut özel dershanelerle pazarlıklarınızı yapın ve bu çocuklarımızın tamamının ücretlerini ödeyerek hayatlarına katkı sağlayın. Kaynak soracak olursanız Avrupa Birliği Eğitim Hibe Programları’nı inceleyebilir, danışmanlarınıza proje yazdırabilirsiniz.

Maddi durumu uygun olmayan ailelerimizin çocuklarına sadece üniversite öncesi değil, Okul öncesi eğitimden başlayarak katkıda bulunabilir çok düşük maliyet ile her mahallede ücretsiz okul öncesi eğitim verebilirsiniz. Kaynak oluşturmak ve proje ihtiyacı için ekibimiz yardımcı olabilir.

SERKAN ACAR “ GARİBAN ÖĞRENCİLER OKUMASIN MI?”

Tüm ihtiyaç sahipleri belirlendikten sonra EŞİTLİK değil ADALET kavramını kullanarak, önce ÖKSÜZ ve YETİM'lere, ŞEHİT Ailelerinin çocuklarına sonra iyi bir araştırmayla geliri en düşük olanlardan başlamak kaydıyla kontenjan ölçüsünde SINAVSIZ olarak ALBEM'e kayıt yapabilirsiniz.

ÖMER TURGUT OĞUZ’UN İCRAATLERİ ALİAĞA’YA KÜLFET

30 Mart'a kadar lütfen birşey yapmayın zira iyi niyetle bile yapmış olduğunuz her projeniz Aliağa'ya bir külfet olarak geri dönmektedir.  Bakınız Otoparksız 1.500 kişilik düğün salonu. Yazın düğünlerin başlaması ile o bölgeye ilave en az her gece 300- 400 araç gelecek.

Eğitim ve Sağlığın SİYASET'i değil Bir POLİTİKA'sı olması gerektiğini düşünerek Şehr-ül Emin Sıfatınıza 30 Mart'a kadar katkıda bulunmak istedim.” Dedi.

“ALİAĞALILAR TURGUT OĞUZ’A OY VERMEYECEK”

Aliağa MHP belediye başkan adayı Avukat Serkan Acar, 2014 baharında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP adayı kim olursa olsun vatandaşların oy vermeyeceğini ve seçimleri MHP kadrolarının kazanacağını iddia etti. Acar, göz boyamak için bir icraat daha yapamayınız, bedelini Aliağa halkı misli misli ödemek zorunda kalıyor.

SERKAN ACAR “30 MART’A KADAR HİÇ BİRŞEY YAPMA”

Lütfen 30 mart'a kadar birşey yapmayın zira iyi niyetle bile yapmış olduğunuz her projeniz Aliağa’ya bir külfet olarak geri dönmektedir.  Eğitim ve sağlığın siyaset'i değil bir politika'sı olması gerektiğini düşünerek şehr-ül emin sıfatınıza 30 mart'a yanlışlardan dönmeniz için  katkıda bulunmak istedim.”Dedi

  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894