• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Sevimli Dostlara Oğuzhan Ziyareti

Sevimli Dostlara Oğuzhan Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan’dan sevimli dostlara mama ve su kabı sürprizi. İzmir Bağımsız Yaşam Hakkı Savunucuları (Hayvan Hakları Savunucuları) tarafından sosyal medya üzerinden yap

SEVİMLİ DOSTLARA CHP ALİAĞA ADAY ADAYI OĞUZHAN’DAN SÜRPRİZ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan’dan sevimli dostlara mama ve su kabı sürprizi. İzmir Bağımsız Yaşam Hakkı Savunucuları (Hayvan Hakları Savunucuları)  tarafından sosyal medya üzerinden yapılan kuru ve yaş mama ile su kabı ihtiyacı duyurusu ve çağrısına kayıtsız kalmayan CHP Aliağa Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, hayvan hakları savunucularının Aliağa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe katıldı.    

 

OĞUZHAN’DAN CAN DOSTLARA İLGİ

Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, Belediye Veteriner Hekimi Rıfat Altınel, Aliağa Sokak Hayvanlarını Koruyanlar Derneği (ASKOD) Başkanı Hülya Alpgiray’ın ve birçok hayvan dostunun yer aldığı etkinlikte CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan ve beraberindeki hayvan dostları, bağış olarak beraberlerinde getirdikleri kuru mamaları ve alüminyum su kaplarını görevlilere teslim ettiler.

 

“DUYARLI HER YUTTAŞIN YAPMASI GEKENİ YAPTIK”

Belediye Veteriner Hekimi Rıfat Altınel ve ASKOD Başkanı Hülya Alpgiray’dan barınak ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan CHP Adayı Oğuzhan, sevimli dostları sevmeyi ihmal etmedi. Kendisinin de hayvan dostu olduğunu ifade eden ve duyarlı bir yurttaş olarak yapılan davete kayıtsız kalamadığı belirtti. Oğuzhan; “Ben de bir hayvan dostu olarak hem evimde hayvan besliyorum hem de çevremdeki sokak hayvanlarına sahip çıkmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yıl da hayvan hakları günü nedeniyle burada düzenlenen etkinliğe katılmıştım. Bugün İzmir Bağımsız Yaşam Hakkı Savunucuları ve ASKOD’un birlikte düzenlediği etkinlikte can dostlarımıza destek olduk. Hayvan dostu arkadaşlarımla birlikte barınağa kuru mama ve alüminyum su kabı bağışında bulunduk.  Her duyarlı yurttaşımızın doğadaki her canlının yaşam hakkına saygı duyması ve sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bu dünya sadece bize ait değil. Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçtiğimiz günlerde açıkladığımız Aliağa İçin 12 Stratejik Öncelik Belgesi çerçevesinde sevimli dostlarımız için de projeler hazırlıyoruz ve bu projelerin biçimlenmesinde kentimizdeki hayvan dostlarıyla sivil toplum örgütlerinin görüş, düşünce ve önerilerinden yararlanıyoruz” dedi.  

 

HAYVANSEVERLERDEN OĞUZHAN’A TEŞEKKÜR

Aliağa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin bölge açısından önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirten ASKOD Başkanı Hülya Alpgiray ise, CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan ve arkadaşlarının etkinliğe katkıları nedeniyle teşekkür etti.     

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894