• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

SP'nin Konak Adayı Erduran

SP'nin Konak Adayı Erduran
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran seçim ziyaretlerini Gültepe semti ile sürdürdü.
HİZMETLERİMİZDEN HER BÖLGE YARARLANACAK 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Saadet Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran seçim ziyaretlerini Gültepe semti ile sürdürdü. İlçe başkanı Yaşar Eroğlu ve çok sayıda partili ile esnaf ziyaretleri yapan Erduran, Gültepe, Toros, Basmane ve Eşrefpaşa gibi hizmet dağılımından payını almamış semtler için planladıkları projeleri anlattı. Saadet Partili Erduran, ilçede yıllardır hizmet almayan bölgelere öncelik vereceklerini belirterek Konaklılardan kendilerini dikkate almayan partileri artık tercih etmemesini istedi. Konak için yapacakları ilk icraatın aşevi olduğunu söyleyen Erduran, “Bizim inancımızda bir yerde aç yatan bir insan olursa ondan o şehrin yöneticisi mesuldür” sözleri ile Milli Görüş belediyeciliğinin esasını vurguladı. Gültepe semtine bodrum katında otoparkı olan kapalı pazaryeri ile içinde düğün ve konferans salonu olan çok amaçlı kültür merkezi yapacaklarını kaydeden Saadet Partisi Adayı Erduran, gençler için spor kompleksi sözü de verdi. Saadet Partisi heyeti Anadolu, Yavuz Selim, Zeybek ve Huzur Mahallesi muhtarlarını da ziyaret ederek, sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
Daha sonra Urfa Siverekliler Derneğine ziyarette bulunan Mustafa Erduran, Anadolu Birliği ve Siverekliler Derneği Onursal Başkanı Koçali Al, İzmir Siverekliler Derneği Başkanı Adnan Dululoğlu ve dernek üyeleri tarafından ağırlandı. Konak’ta Gültepe, Toros gibi bölgelerin Alsancak ve sahil kesimleri kadar hizmet almadığını dile getiren Saadet Partisi Adayı Erduran, “Millî Görüş için imkânsızlık mazeret değildir ve olmayacaktır. Belediyeyi halkla kucaklaştıracak projelerle devrim niteliğinde yeni uygulamalar gerçekleştireceğiz. Biz göreve gelirsek, kazanan halkımız olacaktır. Temel ilkemiz önce insan ve insan hayatını kolaylaştıracak hizmetlerin sunulmasıdır. Ayrıca hesap verebilir, şeffaf bir belediyecilik yapacağız.” diye konuştu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894