• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İzmir 21 °C

Tamer karaman Bergamalılar Derneğinde

Tamer karaman Bergamalılar Derneğinde
ALİAĞA HJABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da birçok ziyaret gerçekleştiren,

TAMER KARAMAN ALİAĞA BERGAMALILAR KÜLTÜR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİZ ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HJABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da birçok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Tamer Karaman dernek ziyaretlerinde de hız kesmiyor. Aliağa da yaşayan Bergamalıların bir araya gelerek bir çatı adlında birleştikleri Bergamalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Tamer Karaman Dernek Başkanı Hasan Tosun ve Dernek Yönetimi ile bir araya geldi.

Yaklaşan seçimler öncesinde CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, Aliağa’nın gelişimi ve büyümesi adına fikirlerini paylaşan Tamer Karaman, derneğin sıkıntıları, beklentilerini de alarak Aliağa ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

HASAN TOSUN “BELEDİYE BAŞKANI HALK İLE İÇ İÇE OLMALI, GENÇ, DİNAMİK VE AKTİF OLMALI”

Tamer Karaman’ın derneklerine ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Aliağa Bergamalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Tosun Doksan Yedi üyelerinin bulunduğunu ve Aliağa da yaklaşık 2000 civarında Bergamalının yaşadığını dile getirdi. Yaklaşan seçimler öncesinde Aliağa da gerçekleştirilecek seçimlerin Aliağa ve bölge açısından önemli olduğunu dile getiren Hasan Tosun “ Sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Aliağa da hep birlikte yaşıyoruz. Aliağa’nın kalkınması için hep birlikte çalışmalıyız. Seçilecek olan Başkan Aliağa’nın genelini kucaklayabilmeli, genç ve dinamik olmalı, halkın içinde olmalı. Gençlerin önü açılmalı. Siyaset mekanizması bir yerin, beldenin, İlçenin, ilin ve tüm ülkenin kalkınması anlamında birer araçtır. Siyasette farklı düşüncelerin olması bir zenginliktir. Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

“GENÇLERE GÜVENELİM VE FIRSAT VERELİM”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Aliağa halkının genç siyasetçiye bakışının çok pozitif olduğunu dile getiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman “ Bu yola çıkarken tek bir idealim var. O da Aliağa’ya hizmet etmek ve halkımızın kaliteli yaşamasını sağlamak. Aliağa hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları benim için çok önemlidir. Hep birlikte Aliağa’yı geliştirecek ve sağlıklı büyüteceğiz. Dernek ziyaretlerimiz de vatandaş buluşmalarımızda hep aynı şeyi söyledim.” Dedi. Tamer Karaman şöyle devam etti; “Gençler bu ülkeyi çok daha iyi yönetebilirler. Yeter ki onlara fırsat verelim. Aliağa ile ilgili benim de hedeflerim ve projelerim var ama henüz bunları dile getirmek için erken. Aliağa da yaşayan her kes aşağı yukarı aynı sorunları dile getiriyor. Ben de mesleğim itibariyle şanslı olduğumu düşünüyorum. Aliağa’yı imar ederken İnşaat Mühendisliği gibi bir kariyerin mutlaka faydası olacaktır. Sizlerin fikirleri, düşünceleri ve önerileri ile uzmanlığımı birleştirip projelerimize yön vereceğiz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894