• BIST 9733.92
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 27 °C

Türkiye Gündemi 20 Şubat 2017

Türkiye Gündemi 20 Şubat 2017
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da, "Dost bildiğimiz ülkelere diyoruz ki: Bunların sırtını sıvazlamayın, bir gün gelir beslediğiniz yılan sizi de zehirler.

BAŞBAKAN'DAN ALMANYA'DA ÖNEMLİ MESAJLAR

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da, "Dost bildiğimiz ülkelere diyoruz ki: Bunların sırtını sıvazlamayın, bir gün gelir beslediğiniz yılan sizi de zehirler. PKK terör örgütü Almanya tanıyor. Niye gereğini yapmakta ağır kalıyorsunuz?" dedi.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

ERDOĞAN: CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ 80 MİLYONUN GELECEĞİ İÇİNDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında, "Bu reform farklı, burada bütünleşeceğiz, toplanacağız. Çünkü bu sistem, şu veya bu partinin, şu veya bu şahsın değil 80 milyonun tamamının geleceği içindir." dedi.

CHP'Lİ ÖZTÜRK YILMAZ: 'HAYIR' TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin, "Biz 'hayır'ın Türkiye için hayırlı olacağını inanıyoruz." dedi.

HDP'DEN DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ İÇİN AİHM'E BAŞVURU

HDP, 'Eş Genel Başkanlarımız Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın hukuksuz tutukluluk durumları için AİHM'e başvuru yapacağız' açıklamasını yaptı.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

AP BAŞKANI: "TÜRKİYE'NİN BAZI TERCİHLERİ BÜYÜK ENDİŞE YARATIYOR"

Avrupa Parlamentosu'nun yeni başkanı İtalyan Antonio Tajani, Türkiye'nin AB üyeliğine adaylığıyla ilgili konuşurken "başta haber alma özgürlüğü" olmak üzere Türkiye'nin "son zamanlarda yaptığı bazı tercihlerin büyük endişe yarattığını" söyledi.

MUSUL'UN BATISINI IŞİD'DEN KURTARMA OPERASYONU BAŞLADI

Iraklı güçler, 10 Haziran 2014'te IŞİD'in kontrolüne geçen ülkenin en büyük ikinci kenti Musul'u geri almak için ikinci aşamayı başlattı. 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

ESKİŞEHİR'DEN ANTALYA'YA KADAR HIZLI TREN

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eskişehir’in Yüksek Hızlı Tren ile Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya bağlanmasını önemsediklerini ve bununla ilgili çalışmanın yapılacağını söyledi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

BANVİT TARİHİNDE İLK KEZ TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANDI

Basketbolda İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası'nın finalinde Anadolu Efes'i 75-66 yenen Banvit, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

BEŞİKTAŞ 3-1 AKHİSAR BELEDİYESPOR

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894