• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

Ülkü Spor Hazırlıkları Devam Ediyor

Ülkü Spor Hazırlıkları Devam Ediyor
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda 3.sırada yer alan Aliağa FK, 15.hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan Ülkü Spor ile karşılaşacak.
ALİAĞA FK’DA ÜLKÜ SPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunda 3.sırada yer alan Aliağa FK, 15.hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan Ülkü Spor ile karşılaşacak. 
 
11.haftada Dikili Çandarlıgücü ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmada çıkan tribün olayları nedeniyle 1 maç saha kapma cezası alan Aliağa, Ülkü Spor mücadelesini tarafsız sahada oynayacak. Menemen Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşma 3 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Sakatlığı devam eden savunma oyuncusu Emre Aydın’ın Ülkü Spor maçında forma giymesi zor görünürken kart cezası devam Berkay Bulut forma giyemeyecek.
 
Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen Aliağa, teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde yaptığı çift idman ile Ülkü Spor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Aliağa Değirmendere Spor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma, açma ve germe hareketleri ile başladı. Bu bölümde hücum oyuncuları ceza alanı içerisinde gol varyasyonları ve bitiricilik vuruşları üzerinde çalıştı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise şut ve kanat organizasyonları üzerinde duran sarı siyahlı ekip, antrenmanı taktik çalışma yaparak sonlandırdı. 
 
Ligde 28 puanı bulunan Aliağa, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Sarı siyahlı ekip Ülkü Spor karşısında alacağı 3 puan ile ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Galibiyeti bulunmayan Ülkü Spor ’un ise sadece 2 puanı bulunuyor.  
 
ŞENTÜRK: MAÇ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ
Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Her zaman olduğu gibi hedefimiz karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak. Rakibimiz ligin sonuncusu olsa da maça ciddi bir motivasyon ile hazırlanıyoruz. Antrenmanda tüm oyuncularımız büyük bir istek ile çalışıyor. Ligin ikinci devresinde maç kaybetmek istemiyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894