• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İzmir 21 °C

Volkwagen Golf VI’de fark yaratıyor

Volkwagen Golf VI’de fark yaratıyor
OSRAM YENİ RETROFİT FARLARI İLE VOLKWAGEN GOLF VI’DE FARK YARATIYOR

2014’te piyasaya sürülen Audi A4 B7 LEDriving Xenarc farlardan sonra, OSRAM şimdi de tamamen retrofit başka bir far sunuyor. GTI, Siyah ve Krom olmak üzere üç versiyonu bulunan LEDriving Xenarc Golf VI Edition, aydınlatma teknolojisini iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda otomobile modern ve dinamik bir görünüm kazandırıyor

 

Aydınlatma sektörünün lideri OSRAM tam retrofit far portföyünü LEDriving Xenarc Golf VI Edition ile genişletiyor. 2004 ile 2008 yılları arasında üretilmiş Audi A4 B7 için yapılan LEDriving Xenarc farlardan sonra, OSRAM Volkswagen Golf VI için bir üst sınıf farları sunuyor. Yeni ön aydınlatma, mevcut halojen farların araçta önemli bir tadilat gerektirmeden kolaylıkla değiştirilebilmesini sağlayan onaylanmış bir üst sınıf çözümü sunuyor. Kişiselleştirmeyi seven VW sahipleri için OSRAM aydınlatma tasarımcıları LEDriving Xenarc Golf VI Edition’ın GTI, Siyah ve Krom olmak üzere üç özel versiyonunu yarattılar.

 

LEDriving Xenarc Golf VI Edition makyajında, VW’nin halojen farlarının yerini yenilikçi xenon ve LED teknolojisi alıyor. Tam retrofit farların ışık çıkış gücü orijinal ön aydınlatmadan çok daha yüksek. Standart halojen farlara kıyasla yüzde 110’a kadar daha yüksek parlaklık verimi, yoldaki tehlike bölgelerine ve nesnelere çok daha fazla ışık gönderilebileceği anlamına geliyor.

Xenarc orijinal D8S kısa ve uzun huzme, LED gündüz farları ve LED sinyal aydınlatması ile donatılan LEDriving Xenarc Golf VI Edition, OEM (Orijinal Donanım Üretimi) kalitesinin teknoloji harikası… Yol kullanımı için onaylanmış ECE (Avrupa Ekonomik Komisyonu) uyumlu farlar otomatik far seviye ayarı veya far yıkama sistemi gerektirmiyor.

 

Yeni LEDriving Xenarc Golf VI Edition retrofit far hakkında daha geniş bilgiyehttps://www.OSRAM.com/automotive/light-for/led-lighting/ledrivingheadlights/index.jspadresinden ulaşabilirsiniz.

 

OSRAM ???

Münih merkezli OSRAM, 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri üreticisidir. Ürün portföyü, kızıl ötesi ve lazer aydınlatma gibi yarı-iletken teknolojisi bazlı, yüksek teknolojili uygulamalardan bina ve şehirlerde kullanılan akıllı ve bağlantılı aydınlatma çözümlerine kadar farklı ürünleri içermektedir. 2016 mali yılı sonu itibarıyla (30 Eylül) yaklaşık 3.8 milyar Euro cirosu bulunan OSRAM’ın dünya genelinde 24.600 çalışanı bulunmaktadır. Daha fazla bilgiye www.OSRAM.com web sitesinden ulaşılabilir.

 

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894