• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Yavuz ADAR yazdı

Yavuz ADAR yazdı
Son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı Türk halkı derin bir üzüntü duymakta ve hükümetin aciziyetliği karşısında onlara olan güven kaybolmaktadır. Niçin kaybolmakta çünkü karşılarında bir İsrail örneği yaşanmakta. Ne yaptı İsrail? Hamas bir İsrail

ŞEYTAN ÜÇGENİ VE TÜRKİYE
Son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı Türk halkı derin bir üzüntü duymakta ve hükümetin aciziyetliği karşısında onlara olan güven kaybolmaktadır. Niçin kaybolmakta çünkü karşılarında bir İsrail örneği yaşanmakta. Ne yaptı İsrail? Hamas bir İsrail askerini kaçırdı diye Filistin’i yerle bir etti sonra Hizbullah iki İsrail askerini öldürdü diye Lübnan sorumlu tutuldu çünkü Hizbullah Lübnan da bir parti ve kabinede de ciddi bir şekilde sandalye sayısı var Lübnan’ı yerle bir etti bunları ne için yapıyor kimine göre bu bir BOP (büyük orta doğu projesi)nun bir senaryosu kimine göre İsrail’in kendini nefsi müdafaası vs. zamanında Osmanlıyı arkasından vuranların şuanda başlarının nasıl bir belada olduklarının farkına zannedersem yeni yeni varmakta yaşanan olaylar ve dönen kirli senaryolar İsrail, ABD, AB şeytan üçgeninde bu bölge bir kan gölüne döndürmek ve burada hakimiyetlik kurulmak istemektedirler.
Ateş sıçrayarak yayılır bu ateş yavaş yavaş buraya yani yaşadığımız topraklara doğru kaymaktadır. Bizim askerlerimiz her gün beşer,onar şehit düşmekte analar bacılar kandaşlar feryat figan etmekte hükümetten tık yok,efendim işte gereken neyse yapılacaktır,Türkiye terörle mücadelesini sınır ötesi harekatını kimseden bir başka ülkeden izin almadan yerine getirecek güçtedir vs.vs. ama takan yok be kardeşim seni sayan seni dikkate alan yok sayın başbakan.
Bir danışmanın kalkarda (Cüneyt Zapzu) başbakan için bu adamı kullanın bir çöp gibi süpürüpte atmayın derse kimin sana saygısı kalır kim seni takar ama halk gerçeği görmekte Türk halkının başını yere eğdiren siz hükümeti ilk seçimlerde al aşağı edecektir. Bugün kendi askerine yapılanlarının hesabını soramayanlardan gün gelir hesap sorulur terörü demokrasi yoluyla çözenlere duyurulur...
Hükümet yetkiyi Türk silahlı kuvvetlerine verip hemen tez elden sınır ötesi harekata başlanmalı ve o bölge tamamıyla temizlenmelidir ve oradaki Türkmenlerin hayatları garanti altına alınmalıdır.
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR.TİTRE VE KENDİNE DÖN...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894