• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 14 °C

Ytong Konut Kurultayı’nda

Ytong Konut Kurultayı’nda
Ytong, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan Konut Kurultayı’na Almanya’dan bir konuk konuşmacı ve stand ile katılıyor. Türk Ytong, 08-09 Nisan 2006 tarihlerinde TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Konut Kurultayı’n

Ytong Konut Kurultayı’nda

Ytong, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan Konut Kurultayı’na Almanya’dan bir konuk konuşmacı ve stand ile katılıyor. Türk Ytong, 08-09 Nisan 2006 tarihlerinde TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Konut Kurultayı’na Almanya’dan bir konuk konuşmacı ile katılıyor. Uluslararası deneyimlerin paylaşılmasına aracılık edecek Kongre’nin ilk gününde konuşacak olan Alman Duvar Endüstrisi Birliği (DGFM) Başkanı Dr. Ronald Rast, “Teknik, Sosyal ve Enerji Tasarrufu Açısından Konut Modelleri” konulu bir bildiri sunacak. Sektörün önde gelen köklü bir kuruluşu ve uluslarası bir yapı malzemesi markasının üreticisi olarak, organizasyonu destekleyen Ytong, etkinlik kapsamında düzenlenen sergiye de bir stand ile katılıyor. Ytong; Marmara, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesi olmak üzere 3 bölgede 4 üretim tesisi ile yapı sektörüne hizmet veriyor. İstanbul, Tekirdağ, Antalya ve Gaziantep fabrikalarıyla, yılda 1 milyon 280 bin m³ kapasiteye ulaşan Ytong, çağdaş inşaat tekniğinin kâgir malzemesi olarak Pazar payını her geçen gün artırıyor. Bir dünya markası olmanın ayrıcalığı ve uluslarası Ar-Ge desteği ile yapı malzemeleri sektöründe çok önemli bir yeri olan Ytong; Toplu Konut İdaresi’nin öncülük ettiği hızlı konut hamlesi ve artan inşaat faaliyetine paralel olarak, rekor satış rakamlarına ulaştı. 2005 yılında 1 milyon m³ satış miktarını geçen Ytong; ısı yalıtımı, deprem emniyeti ve kolay işlenebilirlik gibi üstün özellikleri ile TOKİ tarafından desteklenen konut projelerinde özellikle tercih ediliyor.

Yapı Sektörünün atılımlarına paralel olarak, mevcut fabrikalarında kapasite artışı gerçekleştiren Ytong, Marmara Bölgesi için Gebze veya Bilecik’te, Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi için de Trabzon’da kurulacak yeni Ytong fabrikaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yatırımlar ile ülkemizde “enerji tasarrufu ve deprem güvenliği” konularında önemli bir adım atılmış olacak ve AB ye girme hazırlığındaki ülkemizde aynen Avrupa’da olduğu gibi çağdaş yapılaşmaya önemli katkı yapılmış olacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894