• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İzmir 17 °C

Zeniva Hotel, 2.Yaşını Ödülle Karşıladı

Zeniva Hotel, 2.Yaşını Ödülle Karşıladı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Eşsiz konumu, mimari yapısı ve misafirperverliği ile Zeniva Hotel, 2. yaşını ödül ile kutluyor.
ZENİVA HOTEL, 2.YAŞINI ÖDÜLLE KARŞILADI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Eşsiz konumu, mimari yapısı ve misafirperverliği ile Zeniva Hotel, 2. yaşını ödül ile kutluyor. Dünya çapında prestijli otellerin sahip olabildiği ödüle layık görülen tesis, henüz ikinci yılında şehrin gözdesi oldu.
 
Konaklama ve diğer hizmetlerde eşsiz ayrıcalıklarıyla fark yaratan Zeniva Hotel, aldığı ödüllerle ismini uluslararası platformda da duyurmaya başladı. Her yıl İngiltere’de düzenlenen Luxury Travel Guide Global Awards’da “Luxury Modern Hotel 2016” ödülünün sahibi oldu.
 
YENI YAŞA ÖDÜL
Uluslararası turizm platformunda büyük önem sahip ödülün alınmasıyla ilgili konuşan Zeniva Hotel Yöneticisi Yiğit Can Özen, kısa sürede sağladıkları hizmet kalitesiyle gurur verici bir ödüle hak kazandıklarını vurguladı. Özen, “2. Yaşımızı böylesine prestijli bir ödülle karşılamak bizim için çok anlamlı oldu. Bu başarımızı her adımda daha ileriye taşıyarak şehir turizmine de katkı sağlamak için üst düzey çaba gösteriyoruz. Yeni açılan bir otel olmamıza rağmen sadık misafirlerimizin olması ve otelimizin dolu olması da farklı ve tercih edilen bir otel olduğumuzu kanıtlıyor.” diye konuştu. 
 
TOPLANTILARIN DA DEĞİŞMEZ ADRESİ OLACAK
Konaklamanın dışında kurumsal toplantı ve davetlere de ev sahipliği yapma amacıyla çalıştıklarını belirten Yiit Can Özen, özel bir konseptle tasarlanan toplantı salonunda 10 ila 100 kişilik organizasyonları gerçekleştirebildiklerini ifade etti. Zeniva Hotel, üst düzey toplantı ve etkinlikler için her türlü detayın düşünüldüğü, ses geçirmez seperatörlerle 2 ayrı toplantı salonuna dönüştürülebilen ve terasa açılan Toplantı Salonu ile yemekli davetler, kurumsal toplantılar, şirket eğitimleri gibi her türlü organizasyona ev sahipliği yapabiliyor. 
 
MÜKEMMEL KONUMU İLE TERCİH SEBEBİ
İzmir’in kalbi Alsancak’ta yer alan Zeniva Hotel,  iş seyahatinde bulunan konukların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış, teknolojik imkanların sunulduğu 10 deluxe king oda, 5 süit ve 20 standart olmak üzere toplam 35 geniş odası ile hizmet veriyor. Kusursuz hizmeti, modern konsept ile birleştiren Zeniva Hotel, Alsancak bölgesinin merkezinde, Cumhuriyet Meydanı’nda, Kültürpark Fuar alanının, konferans merkezlerinin ve büyük şirketlerin yanı başında ve Adnan Menderes Havalimanı’na 20 km uzaklıkta yer alıyor. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894