• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İzmir 26 °C

17 İnçle Büyük Resmi Görün!

17 İnçle Büyük Resmi Görün!
HP, 17 inç ekrana sahip yepyeni dizüstü bilgisayar modeli HP Compaq nx9420’nin duyurusunu yaptı. Gerek ofiste, gerekse yolda sıra dışı grafik performans isteyen ileri düzey kullanıcılar için tasarlanan yeni model, 17 inçlik geniş ekranı, çift çekird

17 İNÇLE BÜYÜK RESMİ GÖRÜN!

HP, 17 inç ekrana sahip yepyeni dizüstü bilgisayar modeli HP Compaq nx9420’nin duyurusunu yaptı. Gerek ofiste, gerekse yolda sıra dışı grafik performans isteyen ileri düzey kullanıcılar için tasarlanan yeni model, 17 inçlik geniş ekranı, çift çekirdekli işlemcisi ve üstün pil ömrüyle dikkatleri üzerine topluyor.

HP Compaq nx9420’nin 17 inçlik geniş ekranı, gün ışığında bile keskin ve net görüntüler sağlayan HP BrightView teknolojisiyle çalışıyor. Dizüstü bilgisayar ayrıca 1400 veya daha fazla kullanılabilir görüntü alanı sağlamak amacıyla, geniş görüntüleme açısı teknolojisiyle donatılmış bulunuyor.

HAREKET HALİNDE BİLE KESİNTİSİZ GÜÇ

HP Compaq nx9420, birden fazla görevi aynı anda gerçekleştirmek üzere tasarlanmış hızlı, yeni Intel® Core 2 ve Core™ Duo işlemcilerinden güç alıyor. Ayrıca, ATI Mobility Radeon x1600 grafikler, mükemmel görüntü netliği sayesinde karmaşık 3D çizimleri ve sunumları da işleme yeteneği sunuyor. Büyük ve hızlı sabit diskler, HP Mobile Data Protection System 3D, verileri şoktan ve sarsıntıdan korurken, karmaşık dosyaların da depolanmasına imkan tanıyor.

HP Wireless Assistant, kablosuz dizüstü bilgisayarın kolayca denetlenmesine, pilin hızlıca etkinleştirilmesine veya devre dışı bırakılmasına olanak veren güç kontrolü ve cihaz durum bilgileri sağlıyor. Cihazın 4 saat 45 dakikalık ana pili, HP Ultra Kapasite Pil ile birleştiğinde 10 SAATE KADAR ENERJİ SAĞLIYOR.

Yeni modelde, verilerin korunmasına yönelik geliştirilen HP Protect Tools uygulamaları da çalışıyor. Ayrıca, komple bir masaüstü çözümü oluşturmak için HP Basic Docking Station ve HP Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Ayağı olmak üzere pek çok aksesuar da performansın artırılmasına yardımcı oluyor.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894