• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 16 °C

4 Şubat 2012 Saat 15:00 Enka'da

4 Şubat 2012 Saat 15:00 Enka'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nin 17. haftasında Aliağa Petkim evinde Anadolu Efes’i ağırlayacak. Aynı zamanda haftanın açılış karşılaşması olacak mücadele 4 Şubat Cumartesi günü Saat 15.00’da başlayacak.

ALİAĞA PETKİM'E DEV KONUK

ALİAĞA PETKİM-ANADOLU EFES KARŞILAŞMASI 4 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’DA ENKA SPOR SALONU’NDA

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nin 17. haftasında Aliağa Petkim evinde Anadolu Efes’i ağırlayacak.  Aynı zamanda haftanın açılış karşılaşması olacak mücadele 4 Şubat Cumartesi günü Saat 15.00’da başlayacak. Basketbolda Anadolu Efes’in çok önemli bir marka olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan;”Çok kaliteli bir ekip ile mücadele edeceğiz. Bizim için çok zor bir maç olacak, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi. 

“Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz”

Beko Basketbol Ligi’nin şampiyon adaylarından Anadolu Efes’i 4 Şubat Cumartesi günü ENKA Spor Salonu’nda ağırlayacaklarını belirten Basın Sözcüsü Ceylan; “Ligin en önemli takımlarından birini konuk edeceğiz. Türk basketbolunun lokomotifi ve önemli bir markasını Anadolu Efes’i konuk etmekten son derece mutluyuz. Çok zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Ancak evimizde oynayacağımız bu önemli maçta saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Evimizde kaybetmek istemiyoruz. Çok keyifli bir mücadele olacağını düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı bu önemli mücadelede yanımızda görmek istiyoruz, çünkü onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Rakibimizi en iyi şekilde ağırlayıp taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz, kentimizdeki tüm sporseverleri bekliyoruz.” dedi.

Karşılaşma 4 Şubat Cumartesi Saat 15.00’da

17. haftanın açılış karşılamasında karşı karşıya gelecek iki ekipten Aliağa Petkim 24 puanla 9. sırada yer alırken rakibi Anadolu Efes ise 30 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. 4 Şubat Cumartesi ENKA Spor Salonu’nda başlayacak karşılaşma Saat 15.00’da başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894