• BIST 10168.28
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 23 °C

6 Takımdan 5’i Şampiyon

6 Takımdan 5’i Şampiyon
Futbol’da bu sezon yeniden kuran Aliağaspor liglere damgasını vurdu. Son olarak 2 Amatör Küme U-19 ligi 3. grupta mücadele eden Aliağaspor futbol takımı da sezonu şampiyonlukla tamamladı. 12 maçlık maraton sonunda 11 galibiyet alan Murat Topal’ın öğrencil

ALİAĞASPOR'DA 6 Takımdan 5"i Şampiyon

FUTBOLDA ALİAĞASPOR"UN ALTIN YILI.
Futbol"da bu sezon yeniden kuran Aliağaspor liglere damgasını vurdu. Son olarak 2 Amatör Küme U-19 ligi 3. grupta mücadele eden Aliağaspor futbol takımı da sezonu şampiyonlukla tamamladı. 12 maçlık maraton sonunda 11 galibiyet alan Murat Topal"ın öğrencileri tek mağlubiyetlerini son hafta 2-1"lik skorla Yamanlar Spor"a karşı aldı. 12 maçta 56 gol atan yeşil beyazlı ekip kalesinde sadece 7 gol gördü. Son lig maçı sonunda şampiyonluk kupalarını İzmir ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) temsilcisi Ahmet Mutlu"nun elinden alan oyuncular saha içinde sevinç yumağı oldu. Gelecek sezondan itibaren bir üst ligde mücadele edeceklerini ve şampiyon oldukları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Murat Topal “Oyuncularımın hepsi ile gurur duyuyorum. Çok iyi maçlar oynadık ve son maç hariç oynadığımız maçların tamamını kazandık. Şampiyonluğumuzu garantilememiş olsaydık muhtemelen onu da kazanabilirdik. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.
 
6 Takımdan 5"i Şampiyon
A Takımın şampiyonluğunu ilan ederek gelecek sezondan itibaren 1. Amatör Ligde mücadele edeceğini  yanı sıra U–13, U–15, U–16 ve U–19 takımlarının şampiyon olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar  “Sezon başında büyük çabalarımız ve Belediye Başkanımız Turgut Oğuz"un desteği ile futbol takımımızı yeniden kurduk ve yapılandırdık. Doğru planlama yaparak takımları Aliağalı teknik adamlara emanet ettik. Sonuç olarak futbolda altın çağımızı yaşadık. A Takım, U–19, U–16, U–15 ve U–13 takımları ile şampiyonluğa ulaşırken sadece U-17"lerde sezonu 2. sırada tamamladık. Futbolsuz bırakılan kentimize futbolu yeniden getirdik. Tüm teknik adamlarımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Futbolda Aliağa"yı daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894