• BIST 10076.8
  • Altın 2426.754
  • Dolar 32.2243
  • Euro 34.7798
  • İzmir 18 °C

Abdüllatif Şener Bergama’da

Abdüllatif Şener Bergama’da
Abdüllatif Şener Bergama’da Şov Yaptı Tahsin TUNA / Bergama www.bakircay.com Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Yabancılara Toprak Satışını Kaldıracağız” diyerek dürüst kavgasız siyaset vaat etti.

Abdüllatif Şener Bergama"da Şov Yaptı
Tahsin TUNA / Bergama www.bakircay.com
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener,  Yabancılara Toprak Satışını Kaldıracağız” diyerek dürüst kavgasız siyaset vaat etti.
Arkanızda da hiçbir güç, hiç basın kuruluşu yok. Siz bu gücü nerden alıyorsunuz sorularını yanıtlayan Türkiye Partisi Başkanı Abdüllatif Şener, Biz sadece dürüstlüğümüzden ve size olan güvenimizden güç alıyoruz dedi.


Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Bergama"da yaptığı Miting de kendisini izlemek için gelen kalabalığa seslenerek şunları söyledi.
Gördüğü ilgi karşısında konuşmasına Milletvekili dokunulmazlıkların kaldırılmasına ve hükümet de ki yolsuzluklara ilişkin konulara değinen Şener, Türk siyasetinde kavgacılığın toplumda bölücülüğe yol açtığını söyledi.
Abdüllatif Şener Miting Konuşmasında şunları söyledi. “Mecliste Başbakanlıkta dahi olmak üzere tüm Bakanların ve Milletvekillerinin 500 yolsuzluk dosyası var. Ancak 14 yıl Bakanlık yaptığım görevim süresince şahsıma ait bir tek yolsuzluk dosyası bulmazsınız.
Türkiye"de en büyük sorun siyasette olan krizdir. Ülke siyasetinde ki bu krizi biz sona erdireceğiz. Bana Hükümetin 3 yıldır en iyi yaptığı bir şeyi söyleyin? Zamdan başka bir şey gösteremezsiniz.
Türkiye"de Tarım çöktü. Pamuk, Tütün,  nerde? Benim hükümetle kavgam özelleştirme konusun da olmuştur. Özelliklede devlet malının yabancılara satılması konusunda olmuştur. İnanın Böyle bir Başbakanlık böyle bir hükümet dünyanın hiçbir yerinde yoktur.
Benim hükümette olduğum dönemde Özleştirmeden de sorumlu idim bu dönemde hiçbir yabancıya devlet malını sattırmadım satılmasına da onay vermedim. Bu ülkede gece gündüz her şey yabancılaştırılıyor” dedi.
Abdüllatif Şener yaşanan krizin doğrudan hükümetin beceriksizliği ile alakalı bir durum odluğuna da değinerek sözlerine şöyle devam etti. Dünyanın en büyük işsizlik sorunu yaşayan ülkesi Türkiye"dir. Ülkemizde ki işsizlik % 30 dolayında artmıştır. Bu ülkenin düzlüğe çıkması için yeni bir sivil Anayasanın değişmesine ihtiyaç vardır. Böyle bir Anayasa"nın oluşması da diyalog ve mutabakata ihtiyaç vardır. Ancak bu hükümette biz muhalefet ile kavgadan dalaşamadan bir şey görmüyoruz. Bunu yapacak toplumun tümünü kucaklayan tek parti vardır oda Türkiye Partisidir.
Bu ülkede cebinizdeki paranın 3/ 1 Başbakan"a ve diğer siyasetçilerin harcamalarına gittiğini nereye harcadıklarını biliyorsunuz, bu paraların hesabını sorabiliyorsunuz önemli olan bududur. Biz iktidarı aldığımızda bu harcamaların hesabını internetin bir tuşuna basarak sorabileceksiniz. Hangi Bakanlık ne hizmeti yapmış hangi ihale kime nasıl verilmiş her şeyin hesabını size vereceğiz.
Bizim iktidara gelişimizle Milletvekili dokunulmazlığı kalkacak.
Yabancılara toprak satışını yasaklayacağız.
Hiçbir zaman Türk siyasetinde kava dalaşma yaşatmayacağız. Çünkü siyasette kavgacılık toplumu bölücülüğe yöneltmektedir. Bizse siyasette çözüm üretmek istiyoruz” dedi.
Miting sonra izdihamlı şekilde otobüsten inen Abdüllatif Şener daha sora Ege İş hanında parti binasının açılışını yine coşkulu bir katılımla gerçekleştirdi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894