• BIST 9984.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Ağrı'ya Yıldırım Müjdesi

Ağrı'ya Yıldırım Müjdesi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Ulaştırma Eski Bakanı, AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, bir müjde de Ağrılılara verdi. Binali Yıldırım, İzmir’deki Adnan Menderes Havaalanı’nın benzerinin

Bakan Yıldırım"dan bir müjde de Ağrılılara

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / Ulaştırma Eski Bakanı, AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım, bir müjde de Ağrılılara verdi. Binali Yıldırım, İzmir"deki Adnan Menderes Havaalanı"nın benzerinin Ağrı"ya da yapılacağı söyledi.Yıldırım, Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Federasyon Genel Başkanı Hasan Karabağ"ın ev sahipliğindeki toplantıda konuşan eski Ulaştırma Bakanı Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havaalanı"nın benzerini Ağrı"ya yapacaklarını belirtti.

Ağrı"ya 2003 yılına kadar sadece 17 kilometre duble yol yapıldığını, AK Parti iktidarı döneminde 8 yılda 220 kilometre bölünmüş yol yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, “26 kilometre daha ilave edeceğiz. Bir köye su getirmek ya da bir yola menfez yapmak kolay bir iş değil. AK Parti iktidarları olarak biz bu hizmetleri KÖYDES projesiyle başardık. Ağrı çok önemli bir ilimiz. 12 Eylül referandumunda demokrasiye "evet" diyen Ağrılı kardeşlerimiz demokrasinin gür sesini çıkardılar”  diye konuştu.

Türkiye"nin dört bir tarafında hizmet sevdası ile hareket ettiklerini,  kendisi için de bu sorumluluk hissinin öznesinde İzmir olduğunun altını çizen Yıldırım, İzmir"in kangren olan projelerini çözümleyeceklerini ifade etti. Ege"nin incisi olan İzmir"i sosyal hayatı, demokratik ve ekonomik yapısıyla beraber hak ettiği yere AK Parti"nin taşıyacağını açıkladı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894