• BIST 10158.63
  • Altın 2471.056
  • Dolar 32.1938
  • Euro 35.061
  • İzmir 20 °C

Ak Parti BİRLİK içinde

Ak Parti BİRLİK içinde
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, “Birlik ve Beraberlik Gecesi” adıyla bir organizasyon düzenleyerek kuruluşundan bugüne partiye emeği geçmiş tüm teşkilat mensuplarını plaketle ödüllendirdi. Aliağa Bordo Kafe’de düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne p

 

  

 

 

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI, DÜZENLEDİĞİ ORGANİZASYONLA GEÇMİŞTE PARTİYE EMEĞİ GEÇENLERİ PLAKETLE ONARE ETTİ

 

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ, “PARTİMİZ"DEN REY DEĞİL, ÇAKIL TAŞI BİLE ALAMAZLAR”

 

ULAŞ, MUHALEFETE SERT ÇIKTI “BOŞ SÖZLERLE OY AVCILIĞINI BIRAKINDA YAPACAKLARINIZI ANLATIN”

 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI TANSU KAYA, “BİZİM TEK AMACIMIZ VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEK, ALİAĞA"DA TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAKTIR”

 

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, “Birlik ve Beraberlik Gecesi” adıyla bir organizasyon düzenleyerek kuruluşundan bugüne partiye emeği geçmiş tüm teşkilat mensuplarını plaketle ödüllendirdi. Aliağa Bordo Kafe"de düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne partililer yoğun katılım gösterdi.

 

“AK PARTİLİ OLMAK AYRICALIKTIR”

Gecede teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, partinin kurulduğu 2001 yılından bu güne tüm teşkilat mensuplarının el ele vermesi ile bugünlere gelindiğini ifade etti. Ulaş, “Ak Parti"nin kurulduğu 2001 yılından itibaren partimize ana kademede, gençlik kollarında, kadın kollarında, mahalle ve köy temsilciliklerinde emeği geçmiş hiçbir teşkilat mensubumuzu unutmuyoruz. Onun için bugün buradayız. 2002 yılında genel iktidar, 2004 yılında da yerel iktidarı kazanıp, il genel meclisi seçimlerinde de büyük başarı elde ettik. Ak Partili olmak ayrıcalıktır. Çünkü partimizin kurucu ilçe başkanı,  kurucucu gençlik kolları başkanı ve kurucu kadın kolları başkanımız ve sonrasında gelenlerin hepsi burada. İşte bunun için Ak Partili olmak ayrıcalıktır” diye konuştu.

29 Mart yerel seçimleri için çok ciddi bir şekilde çalışmaların yürüdüğünü ifade eden Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, seçim çalışmaları ile ilgili partililere tavsiyelerde bulunarak, “Biz seçim çalışmalarımızda hiç kimseye sataşmadan, hiç kimseye çamur atmadan bu kampanyayı yürüteceğiz. Aramıza fitne ve fesat sokmayalım. İnşallah 30 Mart sabahı, İzmir"de Büyükşehir Belediye Başkanlığını ile Aliağa Belediye Başkanlığını kazanacağız. Bunun yanında İl Genel Meclisinden yine en az üç üye çıkaracağız. Başarımızı Yeni Şakran Belediye Başkanlığı"nı da kazanarak taçlandıracağız” dedi.

 

 AK PARTİ"DEN BAŞKA YERE OY GİTMEZ

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Turgut Oğuz"un bazı basın yayın organlarında “Ak Parti"den bile 2000 oyum var” sözüne atıfta bulunan Kazım Ulaş, “O Zatı Muhterem talihsiz bir şekilde konuşuyor. Ak Parti"den 2000 değil, 2 tane oy bile CHP"ye gitmez. Ak Parti"den çakıl taşı bile alamazlar. Şimdi o zatı muhterem çıkıyor, insanlara hayali iş buluyor. Belediye"nin müteahhit işçilerini bünyesine alacağını söylüyor. Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını bile bile konuşuyor. Boş sözlerle niçin insanları umutlandırıyorsun? Niçin oy avcılığı yapıyorsun? Sen olacağı konuş, yapacaklarını anlat” dedi. Ulaş, Ak Partililerin ülke, millet ve vatan sevdalıları olduğuna dikkat çekerek, makam sevdalısı insanların partide yeri olmadığını belirtti.

 

“BÜTÜN AMACIMIZ HİZMET ETMEK”

Gecede bir konuşma yapan Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya"da görev süreleri içinde hiçbir yanlışın altına imza atmadıklarının altını çizerek, “bizim bütün amacımız halkımıza hizmet etmektir” dedi.

Başkan Kaya, “Bizim tırmak ucu kadar hatamız olsaydı bizi burada tutmazlardı. Hükümetimizin de yanlışa toleransı sıfır. Ben defalarca kere teftiş geçirdim. Hiçbirinde de Allah"a şükür yanlış bir durum tespit edilmedi. Biz hesabın esasının nereye verileceğinin bilinci ile çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Bütün amaçlarının Aliağa"da taş üstüne taş koymak olduğunu ifade eden Başkan Kaya, yerel iktidarla genel iktidarın aynı partiden olmasının büyük projelerin hayata geçirilmesinde büyük avantaj olduğuna dikkat çekti.

Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne yönelikte eleştirilerde bulunan Başkan Kaya, “Çiğli"de alt geçit çalışmaları 1,5 yıl sürdü. Manisa 3 tane benzer alt geçit çalışması yaptı. Her birini de 110 günde bitirdi. Aliağa-Menderes raylı sistem projesinin 2008"de başlayacağını ilan etmişlerdi. Bu 2010 oldu. Şimdi de 2012 diyorlar” dedi. Seçim Beyannamelerinde geçtiğimiz seçim döneminde vaat ettikleri 41 proje"yi yüzde 90 gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Kaya, Şimdi il belediyelerinde dahi gerçekleştirilmeye cesaret edilemeyecek nitelikte 60 projenin seçim beyannamelerinde yer alacağı bilgisini verdi.

 

“GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Yaptıkları işlerle Aliağa"nın çehresini değiştirdiklerini anlatan Başkan Kaya, Belediyenin borcu var eleştirilerine de şöyle cevap verdi; “belediye borçlu diye konuşuyorlar. İş yapmadı diyemiyorlar. Akıl edemedikleri bu kadar iş nasıl yapılır? Düşünüyorlar, düşünüyorlar borç diyorlar. Biz belediyemizin bütün hesaplarını açıklayacağız o zaman gerçeği görecekler. Biz 12 trilyonla aldığımız belediye bütçesini 43 trilyona çıkardık. Sabit Gelirlerimizin bir kısmı kanunla İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne gitmesine rağmen bu başarıyı yakaladık. Yapılan iş ortada. Güneş balçıkla sıvanmaz” 

 

 

 

“YENİ ŞAKRAN"DA AK PARTİLİ OLACAK”

Geceye Ak Parti Yeni Şakran Belediye Başkan Adayı Ethem Yorulmaz ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı. Burada konuşan Ethem Yorulmaz"da Yeni Şakran"da belediye başkanlığı seçimlerini kazanmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, 30 Mart sabahı “Yeni Şakran Belediye Başkanlığını kazanacağız, bu başarıyı Aliağa ile birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

500 kişilik bir partili grubunun katıldığı yemekte büyük coşku yaşanırken, geceye, Ak Parti kurucu ilçe başkanı Müjdat Bıçakçı, kurucu gençlik kolları Başkanı Cengiz Akyüz ve  kurucu kadın kolları başkanı Fethiye Yeşil"in yanı sıra, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile yeni teşkilat mensupları ve mahalle temsilcileri eksiksiz katıldı. Partiye geçmişten günümüze emeği geçen herkese plaketlerini Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş takdim etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ ARŞİVİ İÇİN FOTOLARA TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894