• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 15 °C

Ak Parti Köy Ziyaretlerinde

Ak Parti Köy Ziyaretlerinde
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ‘Torba Yasa’nın’ bir bütün olarak ele alındığında vatandaşların günlük hayatta yaşadığı birçok sıkıntıyı giderecek yapıda olduğunu belirtti

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ ALİAĞA"NIN UZUNHASANLAR VE ÇITAK KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

   ULAŞ: “TORBA YASA"YA BÜTÜN OLARAK BAKILDIĞINDA VATANDAŞLARIN GÜNLÜK HAYATTA YAŞADIĞI BİRÇOK SIKINTIYI GİDERECEK YAPIDADIR”

ALFA TİVİ www.alfativi.net

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş TBMM Genel Kurulu"nda kabul edilen "Torba Yasa"nın" bir bütün olarak ele alındığında vatandaşların günlük hayatta yaşadığı birçok sıkıntıyı giderecek yapıda olduğunu belirtti    Aliağa"nın Uzunhasanlar ve Çıtak Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek ziyaretlerde bulunan Ulaş, köylülerle sohbet etti.

       Ulaş, burada yaptığı konuşmada, milletin içinden gelen iktidar temsilcileri olarak, her zaman vatandaşlarla birlikte hareket ettiklerini dile getirerek, “Vatandaşlarımızın bizden ne beklediği bizim için önemli. 8 yıllık Ak Parti iktidarımız döneminde millete rağmen, dayatma ile atılmış hiçbir adım yoktur. Ak Parti ne yaptıysa vatandaşlarımızın beklentileri ve istekleri doğrultusunda yapmıştır. Çünkü milletin kendisi olabilen tek parti Ak Parti"dir” dedi.

      Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen bazı kanunlarda değişiklik ve düzenleme yapan yasaların Türkiye"de yaşayan tüm vatandaşların olduğu gibi Aliağalıların da sıkıntılarını giderecek yapıda olduğunu kaydeden Ulaş şöyle konuştu: “ Bizim işimiz halkımızla birlikte olmaktır. Milletimizin geleceği için çalışmak, en güzel hizmetleri yapmaktır.  İşte KÖYDES projeleri ile yapılanlar ortadadır. Yapılan hizmetler köylülerimiz tarafından da takdirle karşılanıyor. İlçe teşkilatı olarak köylerdeki sıkıntıları yerinde tespit etmek ve çözümü için Aliağa"nın her karışını dolaşıyoruz. Tespit ettiğimiz problemleri de en kısa zamanda çözüme ulaştırmanın gayretindeyiz.  "Torba Yasa"nın görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yer alan İzmir Milletvekilimiz Tuğrul Yemişçi"ye Aliağa için tespit ettiğimiz sıkıntıları da ilettik.”

       Ulaş, kabul edilen yasa ile birlikte çiftçinin sulamadan kaynaklanan birikmiş elektrik borçlarına ödeme kolaylıkları getirildiğini, yasa ile birlikte çiftçinin borçlarına 5 yıllık yeni bir yapılandırma getirildiğini kaydetti.  Ulaş, hazineye ait arazilerde kiralama bedeli ödeyerek çiftçilik yapanların yüksek ecrimisil bedellerinden dolayı korkulu rüyalar yaşadığını, yasa ile birlikte bu sorunun da çözüme kavuşturulduğunu anlattı.

      Ulaş, şöyle dedi: “ 31 Aralık 2010 tarihine kadar ödenmemiş vergiler ile bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, idari para cezaları, gümrük vergileri; belediyelerin beyannamelere ilişkin vergileri, 2010'da tahakkuk eden vergileri, ödenmemiş ücret, su kullanım, büyükşehir belediyelerinin su ve atık su bedeli alacakları da yeniden yapılandırma kapsamına alındı.  Bu sayede tam anlamıyla devlet millet barışması sağlandı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı kamu alacakları tahsili bu yasa ile birlikte yapılabilecek. "Torba yasa" da milletten gelen taleplerin bir yansımasıdır. Yasaya bütün olarak bakıldığında Aliağalıların da yaşadığı birçok sıkıntıya çözüm bulacak yapıdadır.”

      Ulaş"a köy ziyaretleri sırasında Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Yılmaz ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

ALFAPRESS MEDYA BİLİŞİM GAZETECİLİK  BASIM YAYIN TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

 

İNTERNET SİTELERİMİZ

www.gunaydinaliaga.com

www.yenivizyon.net

www.aliagahaber.com

www.aliagamiz.com

www.bakircay.com

www.haberofisi.net

www.aliagasport.com

www.egehakimiyet.com

 

GAZETELERİMİZ  

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ   www.gunaydinege.net 

YENİVİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

BAKIRÇAY NET GAZETESİ    www.bakircay.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.aliagamiz.com

DEMOKRAT FOÇA GAZETESİ   www.demokratfoca.com

ARASTA EKONOMİ GAZETESİ   www.haberofisi.net

ALİAĞASPOR GAZETESİ  www.aliagasport.com

EGE İLAN NET GAZETESİ    www.egeilan.net

VAZİYET GAZETESİ

MİNDER GAZETESİ

 

ALFA VİDEO FOTOĞRAF BLOG  RADYO TELEVİZYON SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİMİZ 

www.alfativi.com

www.alfativi.net

www.alfaradyo.com

www.alfaradyo.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894