• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Ak Parti Lokma Döktürdü

Ak Parti Lokma Döktürdü
ALFA TİVİ / Ak Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar, Ak Parti’nin yapılacak ilk genel seçimlerde tekrar tek başına iktidara geleceğini belirterek, Ak Parti’yi Aliağa’da da 1. Parti yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI FATMA BAYAR  :

“AK PARTİ YAPILACAK OLAN İLK GENEL SEÇİMLERDE TEKRAR TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEKTİR. BİZLER PARTİMİZİ ALİAĞA"DA DA 1. PARTİ YAPMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

ALFA TİVİ www.alfativi.net

Ak parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar, Ak Parti"nin yapılacak ilk genel seçimlerde tekrar tek başına iktidara geleceğini belirterek, Ak Parti"yi Aliağa"da da 1. Parti yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
     AK Partili Aliağa İlçe Kadın Kolları Mevlid Kandili ve 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Demokrasi Meydanı"nda lokma döktürerek, karanfil dağıttı.
     Aliağa Demokrasi Meydanı"nda bir araya gelen Ak Partili kadınlar, Hz. Muhammed"in Dünya"ya teşriflerinin 1440. yıl dönümü anısına lokma döktürdü.  Lokma dağıtımına Aliağalıların da ilgisi yoğun oldu. Ak Partili kadınlar 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle de vatandaşlara 1000 adet karanfil hediye etti.
     Konuyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Ak Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayar, 14 Şubat Sevgililer günü ile birlikte "en sevgili" Hz. Muhammed"in dünyaya teşriflerinin 1440. yılı olan Mevlid kandilini birlikte kutladıklarını belirtti.
     Ak Parti"nin milli manevi duyguların öne çıktığı günlere özel bir önem verdiğini dile getiren Bayar, “14 Şubat Sevgililer günü ile birlikte bütün alemlerin sevgilisi olan Hz. Muhammed"in doğum gününü idrak ediyor olmamız bizlere ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.
       Bayar şöyle dedi: “Ak Parti bütün sosyal etkinliklerde olduğu gibi, milletin kendi öz kültürünü, manevi değerlerini göz önüne alarak etkinlik programları hazırlıyor. Bu yıl Sevgililer günü ile mevlid kandilini birlikte kutluyoruz. Bu nedenle Aliağa Cumhuriyet Meydanı"nda lokma döktürdük. Ayrıca vatandaşlarımıza karanfil hediye ettik. Aliağalıların etkinliğimize ve bizlere gösterdiği teveccüh, 8 yıldır iktidarda olan Ak Parti iktidarının nedenli başarılara imza attığının da bir göstergesidir.  Ak Partiye olan bu inanç, bizlerin de çalışma azmini ve şevkini artırmaktadır. Bizler hiç yorulmadan, umutsuzluğa düşmeden, Aliağa"da kapı kapı dolaşarak Ak Partinin yaptığı başarılı hizmetleri anlatmaya devam edeceğiz. Aliağa"da güçlü bir kadın kolları ilçe teşkilatımız var. Aliağalılardan aldığımız güç ve enerji ile partimizi ilk yapılacak genel seçimde tekrar tek başına iktidara getireceğiz. Ak Parti tekrar tek başına iktidara gelecektir. Bizler Ak Parti"yi Aliağa"da da 1. Parti yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.  
       Aliağalılar yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Ak Partili Belediye dönemini de çok özlüyor. Aliağa"nın ilk yerel seçimlerde de tekrar Ak Partili bir belediye yönetimine kavuşacağını müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Yaptığımız her şey vatandaşlarımızın daha güzel günler görmesi ve mutluluğu içindir.”
       Lokma dökme ve Karanfil dağıtma etkinliğine Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili de katıldı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894