• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

Ak Parti Temayül Sonuçları

Ak Parti Temayül Sonuçları
1 bölge için 1650 delegeden 1354, 2.bölge için 2708 delegeden 1885’inin oy kullandığı temayül yoklamasında Toplam 3239 oy kullanıldı AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili M

AK TEŞKİLATLARDA TEMAYÜL HEYECANI SONUÇLANDI
ALFA TİVİ
www.alfativi.net

 AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir'den milletvekili adayı olacakların belirlenmesine ilişkin temayül yoklaması tamamlandı.
1.bölge için 1650 delegeden 1354,  2.bölge için 2708 delegeden 1885"inin oy kullandığı  temayül yoklamasında   Toplam 3239 oy kullanıldı
AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı temayül, Kaya İzmir Termal Otelde 5000'e yakın teşkilat mensubunun yoğun ilgisi altında gerçekleştirildi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın oy vermesiyle başlayan temayülü değerlendiren Akay, havanın yağmurlu olmasına rağmen teşkilat mensuplarının yoğun ilgi göstermesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Akay, "Hava yağmurlu olmasına rağmen partililerimizin görev mesuliyeti ve bilinci içinde oy kullanmaları bizi mutlu etmiştir. Bu da gösteriyor ki teşkilatımız tabanına hakimdir. Katılımın yüsek olması İzmir İl Teşkilatının emeğinin ve gayretinin boşa gitmediğinin göstergesidir. Önümüzdeki hafta genel merkezimizde mülakatlarımız başlayacak. Genel merkezin kriterleri çerçevesinde adaylar çağrılacak, her aday mülakata çağrılmayacak.Sorumlu milletvekilleri ve komsiyonlarla yapılan mülakatların ardından son kararı komisyonumuz, il başkanımız ve en son sözü de Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan verecek."dedi.
AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ise  "Bu çalışma partimizin aday belirlemesinde çok önemli bir göstergedir. Bu tercih esas itibariyle 2011'den 2015'e uzanan çizgide Türkiye'mizin demokratik hayatına, siyasi hayatına, yönetim hayatına, özelde de İzmir'inizin önümüzdeki 4 yıllık geleceğine yönelik tercih olacaktır: Ben bütün delege arkadaşlarımızın bu anlayışı, bu gerçeği farkederek, farkındalık içinde tercihlerine vicdanlarına, insaflarına dayalı olarak, İzmir'i Türkiye'yi dikkate alarak, ilçelerimizi dikkate alarak yapacaklarına gönülden inanıyrum.Temayülde İzmir teşkilatı üzerine düşen görevi yaptı. Sonuçlar hayırlı olsun. Sonuçta İzmir kazanacak,AK Parti kazanacaktır " şeklinde konuştu.
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da "Delegelerimiz son derece sabırlı bir şekilde demokrasinin gereği olarak haklarını kullandılar.  Temayüllerden sonra kurulan komisyonlar milletvekili aday adaylarıyla yüzyüze görüşecek"diye konuştu.

 

AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI SONUÇLARI TAM LİSTE

http://www.alfativi.net/jomtubefiles/belge/ak-parti-temayul.xls


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894