• BIST 10258.31
  • Altın 2432.017
  • Dolar 32.2517
  • Euro 34.844
  • İzmir 24 °C

Ak Parti "Yapıcı" Olacak

Ak Parti "Yapıcı" Olacak
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Aliağalıların 29 Mart yerel seçimlerinde kendilerine yerelde muhalefet ve denetim görevi verdiğini belirterek, “vatandaşlarımızın bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olma

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ, “ALİAĞA"DA YAPICI MUHALEFET ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİZ”

 

ULAŞ, “VATANDAŞLARIMIZIN ALİAĞA"DA BİZE VERDİĞİ DENETİM GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

 

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Aliağalıların 29 Mart yerel seçimlerinde kendilerine yerelde muhalefet ve denetim görevi verdiğini belirterek, “vatandaşlarımızın bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Seçim sonuçları neticesinde Aliağa Belediye Meclisi"nde beş meclis üyesi ile temsil edileceklerini ifade eden ulaş, Ak Parti Aliağa İlçe Teşkilatının bir ve beraber olarak yoluna devam ettiğini vurgulayarak, “yapılan seçimler demokrasimizin bir gereğidir. Millet iradesi tecelli etmiştir. Şimdi (şu oldu, bu oldu) diye çok da fazla söylenecek bir şey yok. Seçimi kaybetmiş olabiliriz ama siyaset uzun soluklu bir iştir. Teşkilatımız dimdik ayaktadır. Belediye meclis üyelerimiz, vatandaşlarımızın bize verdiği denetim görevi doğrultusunda Aliağa Belediyesi"nin yaptığı işleri büyük bir titizlikle takip edecektir. Aliağa"da vatandaşlarımız yüzde 35 oranında partimize ve adayımıza teveccüh göstermiştir. Dolayısıyla Ak Partili Belediye Meclis Üyelerimiz Aliağa"nın geleceğinin sigortasıdır” diye konuştu.

 

MUHALEFETTE YAPICI OLACAĞIZ

Aliağa"da muhalefet olma görevini engelleyici, kriz ortamı oluşturucu, çözümden yana olmayan, sorun çıkarıcı bir anlayışla değil, Aliağa"nın menfaati neyi gerektiriyorsa o yönde yapacaklarını söyleyen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, “Bu sorumluluğumuz seçimlerde sadece bize oy veren vatandaşlarımıza karşı değil, tüm Aliağa halkına karşıdır. Yıllarca ülkemizin en büyük sorunu, doğruya yanlış diyen, yanlışı düzeltme yoluna gitmeden çok yanlış diyen muhalefet anlayışı olmuştur. O nedenle İlçemiz Aliağa"nın gelişimine katkı koyan, önünü açan her yaklaşım bizden tam destek görecektir. Ama aksi durumlarda da yine Aliağa"nın menfaatleri doğrultusunda belediye yönetimini yapıcı olarak uyarmak ve ilçemizin bir açmazın içine sürüklenmemesi için demokrasi ve hukuk kuralları dahilinde her türlü mücadeleyi vereceğiz” şeklinde konuştu. 

29 Mart yerel seçimlerinde partisi"nin Aliağa"da başarılı olması için canla başla çalışan tüm teşkilat mensuplarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, “seçimler en nihayetinde demokratik bir yarıştır. Yapılan seçimlerde hiç de küçümsenemeyecek bir oranda oy aldık. O yüzden sorumluluğumuz çok büyük. Aliağa"da Belediye Başkanlığı"nı kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ömer Turgut Oğuz"u ve seçilen tüm belediye meclis üyelerini de partim ve teşkilatım adına tebrik ediyorum. Aliağa için hayırlı olsun” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ ARŞİVİ İÇİN FOTOLARA TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 

1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894