• BIST 10241.09
  • Altın 2432.017
  • Dolar 32.2517
  • Euro 34.844
  • İzmir 24 °C

Ak Parti Yeniden İktidar

Ak Parti Yeniden İktidar
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, partisinin ilçe teşkilatının tüm kademeleri ile 2011 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandığını söyledi. Yeni Şakran Belde teşkilatında partililerle bir araya gelen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, burada

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ, PARTİSİNİN YENİ ŞAKRAN BELDE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

 

ULAŞ, “AK PARTİ 2011"DE TEKRAR TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK”

 

ALİAĞA HABER

 

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, partisinin ilçe teşkilatının tüm kademeleri ile 2011 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Yeni Şakran Belde teşkilatında partililerle bir araya gelen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, burada bir konuşma yaparak, teşkilat mensuplarına 2011 seçimleri öncesinde izlenecek yol haritası hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Yeni Şakran Belde teşkilatında yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Kazım Ulaş"la birlikte Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı Nurettin Karagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Tezcan, Yeni Şakran Belediye Başkanı İ. Ethem Yorulmaz, Ak Parti Yeni Şakran Belde Başkanı Fatih Güngör, Yeni Şakran Belediye Meclis Üyeleri, belde teşkilat üyeleri ile birlikte çok sayıda partili de katıldı.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Yeni Şakran Belde teşkilatının İlçe Teşkilatı ile sürdürdüğü uyumlu çalışmalara, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, teşkilat üyelerine parti çalışmalarındaki özverilerinden dolayı teşekkür etti.    

Ak Parti ile diğer siyasi partiler arasında kıyaslanamayacak oranda büyük farklılıklar olduğuna değinen Ulaş, “Ak Parti Türkiye"yi sürekli olarak ileri götürmektedir. 2011 seçimlerinde de vatandaşlarımız Türkiye"nin daha ileri, aydınlık günlere taşınması için tercihini Ak Parti"den yana kullanacak. Bundan en ufak bir şüphem yok. Kimsenin de bu konuda içinde şüphe taşımasını istemiyorum. Bunun için de bizler bulunduğumuz ilçe ve beldelerde hükümetimizin yaptığı çalışmalara omuz vermeliyiz. Bire bir halkımızı kucaklamalıyız. Zihinleri bulandırmaya çalışan ve Türkiye"nin ileri gitmesini istemeyen bir takım odaklara fırsat vermemeliyiz. İlçemizin en ücra köşesinde oturan vatandaşımıza kadar herkese ulaşarak Ak Parti İktidarını yaptığı başarılı çalışmaları anlatmalıyız. Teşkilat çalışmalarınızda beni her zaman yanınızda bulacaksınız” diye konuştu.

Ak Parti Yeni Şakran Belde Teşkilat Başkanı Fatih Güngör"de Yeni Şakran"da partisi adına güzel bir çalışma yaparak belediye seçimlerini kazandıklarını hatırlatarak, belde teşkilatı olarak 2011 seçimlerine de en iyi şekilde hazırlanmakta olduklarını ifade etti.  

 

ALİAĞA'NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894