• BIST 10158.63
  • Altın 2462.447
  • Dolar 32.1551
  • Euro 34.9902
  • İzmir 15 °C

AKP'li Hanımlar Eğlendi

AKP'li Hanımlar Eğlendi
Foça Ak Partili Hanımlar Foça Belediyesi Sosyal tesislerinde 60 dakika eğlenelim 15 dakika dinleyelim sloganı ile düzenledikleri çay toplantısında bir araya geldiler.

FOÇA AKP"Lİ HANIMLAR 45 DAKİKA EĞLENDİ 15 DAKİKA DİNLEDİ

Foça Ak Partili Hanımlar Foça Belediyesi Sosyal tesislerinde 60 dakika eğlenelim 15 dakika dinleyelim sloganı  ile düzenledikleri çay toplantısında bir araya geldiler. Yaklaşık 60 kadar hanımın katıldığı toplantıya  AKP Foça Belediye Başkan aday adayı olan  Tolga Murat Balıkçı ve Ömer Faruk Tunca, katılırken AKP"nin bir diğer Foça belediye başkan aday adayı olan Serdar Mersin ise AKP "li hanımların çay toplantısına katılmadı. Hep bir ağızdan türkülerin söylendiği halayların çekildiği hanımlar çayında AKP Foça Belediye Başkan aday adayı olan  Tolga Murat Balıkçı ve Ömer Faruk Tunca Foça AKP"li hanımları tek tek selamladı. Ömer Faruk Tunca AKP"li hanımlarla birlikte halay çekti Toplantının açılış konuşmasını  yapan Foça Ak Parti  Kadın kolları İlçe Başkanı  Figen Uğur Enes  AKP"li hanımlara hitaben yaptığı konuşmada “. Karşınızda mazbatasını almış, Foça Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olarak dimdik bulunuyorum, diyen Enes “Hanımlar bizlere çok iş düşüyor. Biz toplumun bir bireyi aynı zamanda çocuklarımızın anası ve toplumun temel direkleriyiz. Bu konumumuzun idraki ney ise üzerimize düşen görevleri kendimizi eğiterek yapacağımızı biliyorum. Toplum nedir? Aile güzelse toplumda güzeldir. Örnek bir aile bir sokak getirir. Bir sokak bir mahalle getirir. Bir mahalle ilçe getirir. Bir ilçe bir il getirir.  Bir il bir Türkiye"e getirir. Partimiz Adalet ve Kalkınma Partisidir. Biz aile içi adaletimizi sağlayacağız ki kalkınmamızda beraberinde gelsin. 60 dakika eğleneceğiz 15 dakika dinleyeceğiz sloganımız bu. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”diye konuştu.
Kadın kolları ilçe Başkanı Figen Uğur Enes"in  açılış konuşması sonrasında Foça AKP Belediye Başkan aday adayları da   kürsüye gelerek AKP"li hanımlara hitaben birer konuşma yaptılar.

TOLGA MURAT “BİZE BİR BACAKTA YETERVATAN SAĞ OLSUN “DEDİ.
1981 yılında Muş ilinde doğdum. İlkokulu orada tamamladıktan sonra babamın tayini sebebiyle Foça"ya geldik. diyen  Tolga Murat Balıkçı Ülkenin bir ucundan diğer ucuna. Lakin  memleket aynı doğusu da batısı da bizimdir.”dedi.  orta öğrenimimi ve liseyi Foça da tamamladığını  ifade eden Balıkçı “1997 yılında elim bir trafik kazası geçirdim  şimdi  burada soracaksınız. Neden belediye başkan adayı oldunuz diye?Arkadaşımla sakin bir şekilde ramazan bayramının o mübarek gününde annelerime ablalarıma ve diğer muhterem saydığım karakterleri ziyaret etmek adına araca binmiştik. Ve öyle bir günde şehir içinde bulunan bir yolda bakımsızlık nedeniyle çukurlar açılmış, o çukurların üzerinde asfaltın üzerine kum dökerek, bildiğimiz kum, asfaltın üzerinde kum nasıl olur bilye gibi döner değil mi? En ufak bir müdahalede araç kontrolünü kaybeder ve frene basmaya bile imkan olmadan direğe toslarsınız  ki bizimkide öyle oldu, anlamadık,. Direksiyonu kırdık, araç solluyorduk birden araba dönmeye başladı elektrik direğine ters yönden benim tarafımdan vurduk. Sadece hasar bende var. Olay yerinde sol bacağımı kaybettim. Mesele yok bize bir bacakta yeter. Vatan sağ olsun. “dedi.
TOLGA MURAT “AK PARTİ OLARAK GÜDÜMLÜ BİR FÜZE GİBİ HEDEFİMİZE KİLİTLENDİK
Tolga Murat Balıkçı  sözlerine şu şekilde devam etti. “Geçirdiğim trafik kazasından sonra
yılmadım, spora devam ettim aşkım olan spora. Spor konusunda kendimi çok ileri düzeyde eğittim. Bu gün İzmir"de sayılı antrenörlerden biriyim. Ayrıca iktisat fakültesini kazandım. İktisat fakültesini dört yılda üstün başarıyla bitirdim. Hedef Foça"ya hizmetti. Ta o günden bu güne kadar. Daha sora Foça"ya döndüm ve bir spor salonu açtım. Akabinde rabbim nasip etti ve başka bir kolda da iş hayatına girdim ve devam ediyorum. Allah herkesin işini gücünü daim ettirsin. Bu günde huzurlarınıza çıkarak belediye başkan aday adaylığımı açıkladım. Kısaca hayatım böyle.. Şimdi biz bir ekip olarak Ak Parti olarak hedefimize güdümlü bir füze gibi kilitlendik. Önümüz hangi engel çıkarsa çıksın, onları yıkacağız ve bu milletin burada bizlerin arasıda bulunamayan diğer kardeşlerimi zinde annelerimizin ablalarımızın da
hayalleri olan muasır medeniyetler seviyesine çıkmış, çağdaş , tarihine ve kültürüne sahip çıkan, bir Foça"yı sizlere armağan edeceğiz. Hedefimize kilitlendik. Benim sloganım Kesin zafer! Kesin zafer sloganıyla yola çıkıyoruz. Ve bu kesin zaferi taşıyacak o gücü o vücudu , genel başkanımız ve sizler kime taktir ederseniz, kim o göreve haiz olursa, Ömer Bey ,Ben
Serdar bey hiç fark etmez ben olursam ona keza sırtlanı caz ve bu sefer kesin zafer diyoruz. Bu sefer seçimi alı caz, sizlere huzurlarınızda  söz veriyorum. “diyerek sözlerini noktaladı.

TUNCA “TEMENNİM HERKESİN İŞİ OLSUN EV"İ OLSUN
Tolga Murat Balıkçı"nın AKP"li hanımlara hitaben yaptığı konuşmasının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Foça AKP Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Tunca “Tolga Murat Balıkçı Bana konuşacak pek bir şey bırakmadı. Zaten projelerimizi ortak yürütüyoruz. Sadece size çok önemli ve iyi bir haberim var. Bu gün biz jeotermal çalışmalarına başlıyoruz. Allah izin verirse mart ayında bölgemizde jeotermal turizm master planını hazırladık zaten seçime kadar harekete geçireceğiz, bu proje ile yöremize ekonomik anlamda  önemli katkıda bulunacağız  ve proje hayata geçtikten sonra yöremiz halkına hem
iş hem de aş sağlayacak Temennim herkesin işi olsun. Evi olsun, yiyecek ekmeği olsun. Biz onlar için varız.”diye konuştu. Ömer Faruk Tunca AKP"li hanımlarla birlikte halay çekti.

Aliağa Gazeteleri

Günaydın Ege Gazetesi

www.gunaydinege.com

[email protected]

[email protected]

 

Yeni Vizyon Gazetesi

www.yenivizyon.net

[email protected]

 

Aliağaspor Gazetesi

www.aliagaspor.com

[email protected]

 

Ege Hakimiyet Gazetesi

www.egehakimiyet.com

[email protected]

[email protected] 

 

Arasta Gazetesi

www.arastahaber.com

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Bakırçay Net Gazetesi

www.bakircay.com

www.bakırçay.net

  (TÜRKÇE)

 

Vaziyet Gazetesi

www.yenivaziyet.net

www.yenivaziyet.com

[email protected]

[email protected]

 

Şenol GÖK

[email protected]

0232 616 28 78

0543 764 37 05

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894