• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 12 °C

AKP'nin İlk Aday Adayı Tunca

AKP'nin İlk Aday Adayı Tunca
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesi, partilerde aday adaylarının isimleri netleşiyor. İzmir’in Foça ilçesinde Demokrat Parti Yeni Foça eski belde Başkanı Ömer Faruk Tunca

AK PARTİ"NİN İLK ADAY ADAYI ÖMER FARUK TUNCA
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesi, partilerde aday adaylarının isimleri netleşiyor. İzmir"in Foça  ilçesinde Demokrat Parti Yeni Foça eski belde Başkanı  Ömer Faruk Tunca , Ak Parti'den Foça Belediye Başkanlığına   aday adaylığı başvurusunda bulundu.Geçtiğimiz hafta içersinde Ak Parti"ye kaydını yaptıran Eski Demokrat Partili Tunca “Ak Parti  Foça İlçe  Başkanlığı'na getirdiği aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe  Başkanı Kadir Özgirgin"e teslim etti.
ÖZGİRGİN "BAŞVURUYU KABUL ETTİK"
Ak Parti Foça ilçe Başkanı Kadir Özgirgin  düzenlediği basın toplantısında Ömer Faruk Tunca"nın aday adaylığı başvurusunu kabul ettiğini açıkladı.  Özgirgin “ Sn Tunca geçtiğimiz hafta içersinde partimize kaydoldu ve  kendisi bugün İlçe Binamıza  gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Teşkilat olarak aynı hafta içersinde Sn Tunca"yı partimize kazandırmanın sevincini yaşarken bugünde  partimize aday adaylığı başvurusunda bulunarak bizleri hem sevindirdi hem de onure etti. Sn Tunca"nın bu başvurusundan dolayı teşkilatım adına kendisine teşekkür ediyorum “dedi. Kimseye verilmiş bir sözlerinin olmadığını ve partinin adayının genel merkez tarafından belirleneceğini sözlerine ekleyen  ilçe Başkanı Özgirgin “aday adayı  olacak kişinin bizim partimize yeni üye olmasının veya hiç üye olmamasının hiç önemi yok biz herkese kucak açmaya hazırız bizim partimizin kapısı herkese açık “dedi.
TUNCA "FOÇA"NIN AK PARTİLİ BİR BELEDİYE BAŞKANINA İHTİYACI VAR"
Bilindiği üzere Ak Parti  Türkiye'nin hatta dünyanın partisi konumuna gelmiştir diyen Ömer Faruk Tunca “Halkın beğenisini ve takdirini kazanmış bir partiden Foça Belediye Başkanlığına aday adayı olarak zora talip olduğunu ve  uzun yıllardır parti yöneticiliğinde edindiği birikimi kendi bölgesi olan Foça için kullanmak istediğini vurguladı. Foça"nın iktidar partili bir belediye başkanına ihtiyacı olduğuna dikkat çeken  Tunca “ Türkiye"de bir çok Ak Partili belediye başkanı olan şehirleri bizzat araştırdım ,gezdim, gördüm ve gördüklerim sonrasında yöremizin şuan ki içler acısı olan durumuna üzüldüm. Ak Parti"nin belediyecilik anlayışı diğer partilerden çok farklı buldum ve benim  uzun yıllardır Foça"nın turizm sezonunu 12 ay"a yayabilmek ve şuanda batık durumda olan İlçemizin  ekonomisini kalkındırmak için başta jeotermal olmak üzere hazırladığım çeşitli projeleri ancak Ak Parti gibi halka hizmet anlayışıyla hareket eden bir parti"nin belediye başkanı olduğum taktirde çok kısa sürede Foça ilçemize kazandıracağıma inandığım için  tercihim Ak Parti oldu ”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894