• BIST 9995.07
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Aliağa Ak Parti'den Seçim Startı

Aliağa Ak Parti'den Seçim Startı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / HABER FOTO GÖRÜNTÜ ŞENOL GÖK Ak Parti Aliağa ilçe teşkilatı 12 Haziran seçimlerine startını bugün düzenlediği basın toplantısı ile başlattı. Ak Parti ikinci bölge milletvekili adayları 5. sıra adayı Hamza

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA TÜM ÇAĞRILARA RAĞMEN 35 KİŞİ KATILDI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / HABER FOTO GÖRÜNTÜ ŞENOL GÖK
Ak Parti Aliağa ilçe teşkilatı 12 Haziran seçimlerine startını bugün düzenlediği basın toplantısı ile başlattı.  Ak Parti ikinci bölge milletvekili adayları 5. sıra adayı Hamza Dağ ve 7. sıra adayı Hasan Şahin"in katıldığı basın toplantısına Aliağa Ak parti ilçe teşkilatı yönetim kademesi, delege, üyeleri ilgi göstermedi.
il ve ilçe yönetim kademesi dahil toplam 35 kişinin katıldığı tanışma toplantısına tüm üyelerin cep telefonu yolu ile sms ile bilgilendirildiği halde katılmaması, Uğur Türkan"ın 10 sıradan aday gösterilmesine tepki olarak sanıldığı parti kulislerinde konuşuldu.

VEKİL ADAYLARIN TOPLANTISINA KATILIMIN AZ OLMASI SOĞUK DUŞ ETKİSİ YARATTI
İkinci bölge milletvekilleri adaylarının tanışma ve basın toplantısına Ak Parti ilçe başkanı Kazım Ulaş, İl genel meclis üyesi Muhammet Yılmaz, Belediye meclis üyesi Hamit çelik, Eski il genel meclis üyesi ve aliağaspor eski başkanı İsa Önal, Aliağa belediyesi halkla ilişkiler eski müdiresi Aysun Laçinel Bölat, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Eski Başkanı Osman Savran, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Fatma Bayar, Ak parti gençlik kolları başkanı Rabia Tural, il kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte toplam 35 kişi katıldı.

KAZIM ULAŞ “5 SEÇİM BÜROSU KİRALADIK SEÇİMLERE HAZIRIZ “
Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş konuşmasına 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerin ülkeye, millete, Aliağa"ya ve tüm siyasi partilere hayırlar getirmesini temennisinde bulunarak başladı.
Ulaş ak parti Aliağa ilçe teşkilatı olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını seçim bürolarını kiraladıklarını söyledi.
Ulaş, “belediyenin arka tarafında bulunan onat kutlar caddesinde beş dükkanı birden kiraladık. Parti propaganda afişleri ile giydirme işlemeleri devam ediyor.  Merkez Camisinin üst yanında karşılıklı iki dükkan, yeni mahalle, Helvacı semtinde ve Yeni Şakran beldesinde olmak üzere 5 merkezde seçim büroları oluşturduk. İhtiyaca göre sayıları artacak şekilde hazırlıklarımız yaptık. Sandık çalışmalarımız tamamlandı. Saha çalışmalarına her an başlayabiliriz. bu gün ilk çalışmamızı  parti binamızda yapılan toplantını ardından milletvekili adaylarımız  Hamza Dağ ve  Hasan Şahin ile birlikte yapacağız. Verimli bir çalışma yapacağımızı umuyorum.”dedi
Türkiyenin önemli bir virajdan geçtiği günümüzde 12 Haziran seçimlerini çok önemli olacağını belirterek sözlerine başlayan Hamza Dağ,” 11 Nisanda listelerin YSK"ya verilmesinden sonra alan çalışmalarımıza ciddi anlamda başladık. Listeler açıklandığında yer alan isimlere bakıldığında Ak Parti"nin İzmir"in sorunlarına ne kadar duyarlı olduğunun göstergesi olmuştur.  İzmirli olan ve teşkilatın içinden gelmiş birçok arkadaşımız bu listelerde yer almıştır.  Özellikler bölge sorunlarını çok iyi bilen il başkanlarımız ilçe başkanlarımız kadın ve gençlik kolları başkanlarımız aday olmuşlarda bu arkadaşlarımız seçildikleri takdirde bölgenin sorunlarını çözülmesi yönünde en ciddi çalışmaları yapacaklarına inancım tamdır.  Özellikle İki icracı bakanın İzmir"den aday gösterilmesi Partimizin İzmir"e verdiği önemin göstergesidir. 12 haziran Tarihine kadar Ak parti"yi İzmir"de birinci parti yapmak için canla başla çalışıyoruz. 12 Haziran sonrası teşkilatın derdinden anlayan ve üst kademe yönetim ile bir köprü vazifesi görecek olan bir ekip geliyor. Bu ekip ile İzmir çok daha güzel günler görecektir. Seçim bildirgemizde yaralan ve bölgemizi inanılmaz dereceden hareketlendirecek olan Çandarlı limanı çocukluğumdan,90"lı yıllardan beri konuşulan bu yatırımın ak parti hükümeti tarafında bugün hayata geçiriliyor. İzmir İstanbul otoyolu İzmir ayağı sayın bakanımızın temel atma töreni ile hayata geçmiştir.  Bu çalışmalar tamamlandığında İzmir İstanbul Arası 3.5 saate inecektir. “dedi.

DAĞ,” AK PARTİ SÖZ VERDİ Mİ YERİNE GETİRİR”
Ak Parti"nin iktidar olduğu günden bu güne kadar sağlık konusunda da bölgeye ciddi yatırımlarda bulunduğunu söyleyen Dağ, her ilçe bir yeni hastane yapıldı ya da mevcutlar gözden geçirirlere yenilendi kapasiteleri arttırıldı. Bunların yanında çiğlide 410 yataklı hastane ihalesi yapılacak. Ayrıca bunun dışında 1600 yataklı hastane de Bayraklıda yapılmaktadır. Biz Ak parti olarak, olaylara ve sorunlar hiçbir zaman popülist yaklaşmadık.  Yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. 8.5 yıllık iktidarımız boyunca neyin sözünü vermiş isek gerçekleştirdik.  Yine yaparsa verilen sözü Ak Parti yapar diyoruz.”dedi.
Hamza Dağ, konuşmasını yaparken ön sırada basın toplantısını takip görevini yapan gazetecilere, kadın kolları ilçe teşkilatı üyesi bayanların  ,”önümüzden çekilin biz vekil adaylarımızı göremiyoruz” şeklindeki uyarılarından sonra bazı gazeteciler toplantının sonunu beklemeden ilçe binasını terk etti.
Dağ, konuşmasının ardından basına kapalı bölüme geçmeden önce yerel gazetecilerin bölgesel sorunlar ile ilgili sorularını yanıtladı.
Ak parti ikinci bölge milletvekili adayları Hamza Dağ ve Hasan Şahin saha çalışması kapsamında esnaf ve kahvehane ziyaretleri, ev ziyaretleri, onat kutlar caddesinde bulunan 1 nolu seçim bürosu ziyareti, taksi durakları ziyaretlerinde bulundular. saha çalışması vekil adaylarının ilçe binasında dinlenmesinin ardından köy saha çalışmaları kapsamında Çıtak köyüne ziyarette bulunarak Aliağa çalışmalarını sonlandırdılar.

  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894