• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 21 °C

Aliağa Bu Maçın Tekrarı YOK!

Aliağa Bu Maçın Tekrarı YOK!
ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan ve haftalar öncesi ilk iki sırada yer almayı garantileyerek Süper Amatör Lig’e yükselebilmek için play-off oynamayı garantileyen Aliağaspor ligin son maçına çıkıyor.

FUTBOLDA, BU SEZON SON KEZ TARAFTARLARININ ÖNÜNE ÇIKACAK ALİAĞASPOR LİGİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYOR.   

ALİAĞASPOR KINIK BELEDİYESPOR KARŞILAŞMASI 21 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13,00’DA BELEDİYE ŞEHİR STADINDA.

ALİAĞASPOR GAZETESİ/ ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan ve haftalar öncesi ilk iki sırada yer almayı garantileyerek Süper Amatör Lig’e yükselebilmek için play-off oynamayı garantileyen Aliağaspor ligin son maçına çıkıyor.  Son haftaya Çandarlı Belediyespor’un bir puan önünde lider giren yeşil-beyazlıların hedefi Kınık Belediyespor maçından da puan çıkararak ligi lider tamamlamak. Karşılaşma 21 Ocak Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak ve Saat 13,00’da başlayacak.

"Öncelikli hedefimiz ligi lider tamamlamak"
Şu ana kadar ligde istedikleri sonuçları aldıklarını asıl önemli olanın play-off maçları sonunda Süper Amatör Lig’e yükselmek olduğunu belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Oyuncularım bugüne dek iyi bir performans gösterdi. Hepsini yürekten kutluyorum. Play-off’lara kalmayı garantiledik. Bu bizim için ilk hedefti. Tabi ki daha önemlisi takımımızın play-off maçlarında başarılı olması ve sonrası Süper Amatör Lig’e yükselmesi. Şu an için Kınık Belediyespor’u yenip ligi lider tamamlamak istiyoruz. Lider olarak bitirdiğimiz takdirde play-off’larda az da olsa avantajlı olacağımızı düşünüyorum. Çünkü öncelikle grup ikincileri ile eşleşeceğiz. Ama öncelikle bu maçı atlatıp sonrasında play-off maçlarına hazırlanmak istiyoruz. Evimizde sezonun son maçında taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Son maçımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.      

Rakiplerinin korkulu rüyası oldu
13 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligin zirvesinde yer alan Aliağaspor ligde bugüne dek oynadığı karşılaşmalarda 49 gol atarken kalesinde sadece 8 gol gördü ve 34 puan topladı. Rakibi 18 puanlı Kınık Belediyespor ise geçen sezon play-off’lara kalmış ancak Süper Amatör Lig’e yükselememişti.

 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894