• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 18 °C

Aliağa CHP Görev Dağılımı

Aliağa CHP Görev Dağılımı
ALİAĞA HABER / Gerçekleştirilen kongre sonrasında yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetimi mazbatalarını almalarının ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundular. CHP Aliağa İlçe

ALİAĞA CHP YENİ İLÇE TEŞKİLATI ATA"NIN HUZURUNDA

 

ALİAĞA HABER / Gerçekleştirilen kongre sonrasında yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetimi mazbatalarını almalarının ardından Atatürk Anıtı"na çelenk sunumunda bulundular. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin tamamı Cumhuriyet Alanı"nda bulunan Ata"nın manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak Büyük Atatürk"e olan saygı ve minnetlerini belirttiler.

 

OĞUZHAN; “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yeniden şekillenen CHP ilçe teşkilatının çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini belirterek “Atatürk"ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti"nin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi"nin neferi olmanın gururu ve onurunu yaşıyoruz. Delege seçimlerinin ardından geçtiğimiz hafta sonu ilçe kongremizi yaptık ve delegelerimizin tercihi neticesinde yeni bir ilçe yönetimi oluştu.  Bunda sonra bize düşen görev partimizin bayrağını daha yukarıya taşımak, yapılacak olan genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için programımıza kaldığımız yerden devam etmek olacak. Kongre sürecinde partimize yakışır şekilde delege ve ilçe seçimi yapmamıza vesile olan tüm üyelerimize de  teşekkür ederim ” dedi.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yeni yönetiminde görev dağılımının da yapıldığını hatırlatan İlçe Başkanı Oğuzhan kendisinin ve Özcan Durmaz"ın basın, iletişim, kültür ve sanattan sorumlu olduğunu belirterek diğer görev dağılımının şu şekilde olduğunu açıkladı; “ İlçe Sekreteri Özcan Durmaz, Sayman Muhterem Şeker, Eğitim Sekreteri Namık Kaçar, STK ve Demokrasi Platformunu Sorumlu Mehmet Uçak, Esnaf Sorumlusu Ali Paşa Gündüz, Kadın Kolları Sorumlusu Deniz Eren,   Gençlik Kolları Sorumlusu Arif Saral, Çevre ve Sağlık Sorumlusu Nurullah Yalçın,  Örgütlenme ve Köylerden Sorumlu İlçe Yöneticileri Sezai Özkan ve İbrahim Ayyıldız.  

 

CHP KONGRE KONUŞMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894