• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 20 °C

Aliağa CHP Şakran'da

Aliağa CHP Şakran'da
ALİAĞA HABER/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yöneticileri Yeni Şakran Belde örgütünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Özlem Şan eşliğinde ziyaret eden Aliağa ilçe yönetimi yeni atanan Şakran Belde Başkanı Murat Yaman ve belde yöneticilerine başarılar dil

CHP ALİAĞA İLÇE YÖNETİMİ ŞAKRAN"DA

 

ALİAĞA HABER/  Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yöneticileri Yeni Şakran Belde örgütünü ziyaret etti.  İlçe Başkanı Özlem Şan eşliğinde ziyaret eden Aliağa ilçe yönetimi yeni atanan Şakran Belde Başkanı Murat Yaman ve belde yöneticilerine başarılar diledi. Şakran Belde Örgütü Başkanı Murat Yaman “Henüz göreve yeni başlamamıza karşın yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakın bir süreçte ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir seçim süreci yaşayacağız.  Bu doğrultuda çalışmalara başladık .” dedi.

 

“CHP İKTİDARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Yeni göreve başlayan belde örgütüne başarılar dilediklerini belirten İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Aliağa"nın tek beldesi olan Yeni Şakran"da ki arkadaşlarımızla durum değerlendirmesinde bulunduk. Yapılacak olan genel seçimlerle ilgili olarak yol haritamızı belirlemeye çalıştık. Türkiye"nin içinde bulunduğu süreç CHP iktidarını zorunlu ve kaçınılmaz kılmaktadır. AKP iktidarının yarattığı Türkiye ortadadır. Halkımız işsizlik, eşitsizlik yoksullukla boğuşurken iktidarın halkın temel sorunları ile ilgili hiçbir gündem maddesi yoktur. Kamuoyunu suni gündemlerle meşgul ederken demokrasiden, eşitlikten ve özgürlükten bahis eden iktidarın hak ve ekmek derdine düşmüş Tekel işçilerinin eylemini bile hazmedememektedir. Her geçen gün AKP iktidarının ömrü biraz daha kısalmakta ve bu süreçte bizlere çok önemli görevler düşmektedir. Bu süreci en iyi şekilde geçirerek partimizi önümüzdeki genel seçimlerde iktidara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.   

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894